Metal Build 討論區(170)持續大量發生 SF2024狸貓換太子

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
豆腐花
3500 SF 都冇人搶
全新的話驚中坦克
五月個堆派左未?
3000啦
合理價
之後重有幾水
想知之前雙星坦克嗰位巴打同佢朋友喺buyee退唔退到錢?
buyee 唔退
等信用卡公司跟
信用卡公司退款勝算高唔高?
大佬 咁多昆狗 等現貨算係
而家全新真係要面交即場開盒check
呢隻現在應該少左收買佬想要掛
真係玩家先敢即開嚟check
如果知道真既幾重, 拎個電子磅去交收
buyee呢間野喺sf 2024前個fd都試過有on9經歷
以前佢bid到隻mb黑西 到倉申請影相服務
點知buyee影左盒mb天hana嘅啡盒比佢
佢梗係嚇到仆街即刻send返賣家原link比buyee睇原本商品個啡盒係咩樣
然後buyee答佢話倉庫睇錯單影錯相
話咁啱同一日有其他人買metalbuild啡盒太相似所以認錯
過左一兩日影返隻黑西比佢睇
誰不知個賣家可能想保八角所以包左多層泡沫包裝
buyee就就咁影左個泡沫包裝
啡盒上面寫住黑西字嗰啲位都遮到睇唔到
又花左兩定三日要求佢話自己同意拆封運輸包裝影商品本體
最尾個結局就好笑喇 buyee拆左層泡沫包裝不突止
仲開埋啡盒影啡盒入面個彩盒
好彩我個fd係自用又唔係啡盒控所以冇所謂
所以話mercari yahoo呢啲平台有人搵食固然係有問題
但buyee作為代購對於商品處理都可謂係代購網中最垃圾
有咩問題?
陣間俾人狸貓換太子又話人哋唔仔細
你估賣果個傻咩
人地咪一樣可以塞d 垃圾質到岩岩好一樣重
直接開盒仲快捷啦
留名食花生
啲人搵藉口當包裝唔靚壓價收啫。
bandai啲運輸盒通常又無咩特別圖像係上面
無咩特別
個啡盒係用來保護個包裝盒同減少使用緩衝物料
冇諗住用家會連埋啡盒收藏
話「啡盒冇開過、冇破壞過就保證入面係全新」
上面個坦克車實例已經攻破咗呢個觀念
而家啡盒未開=坦克車
彩盒未開=pkm卡/益智玩具
只有只開check,99%新可以保障雙方
點分二手扮開check 99%新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞