有分析能力嘅都知, 特朗普單嘢係 fake

229 回覆
63 Like 1382 Dislike
Cctoy精英又發表偉論
樓主條垃圾連AR15都未揸過就收嗲啦
打個鍵盤都手震學人講揸槍
有兩個人(包括槍手)死咗喎
有常識都知樓主係低能
有分析能力嘅都知,樓主係on9
無可能架,平時佢用android 電話影自己d figure都無咁靚 一定係假既
有分析能力既都知,樓主係重度弱智
樓主撞中隻nvda 就真係以為自己料事如神咩都識
真係大把人會
樓主:預先擺定條屍係果度架
兒登仔:
乜都唔知,只係用傳媒所謂嘅資料拎嚟講

收皮啦,fake? 無證據唔好亂鳩吹
hi 新五毛 又BLK一隻 我覺得有智慧嘅人係唔會被哩d五毛誤導😂😂😂 低質到
Trust me bro?
樓主好型,小妹濕撚晒
又話退出連登
點知又改名走數
無恥就係左膠特色
我地蒲緊時事台,班精英叻過你啦
Lm
左膠係呢種
樓主身家應該遠遠唔止100萬美金
有時真係見撚到樓豬呢種真心唔難明19年點解輸撚到咁d分析完全冇野backup佢話係就係
死咗就係真
唔死就係假

個槍手辛辛苦苦走去刺殺
你班冷氣左膠返侵撚就屈人地自編自導
個槍手應該死唔眼閉

咁撚大個 target, AR 15, 任射8飛, stationary target, 你打唔中你唔好話自己美國人啦

The roof where the person lay was less than 150 meters (164 yards) from where Trump was speaking, a distance from which a decent marksman could reasonably hit a human-sized target. For reference, 150 meters is a distance at which U.S. Army recruits must hit a scaled human-sized silhouette to qualify with the M-16 rifle.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞