有分析能力嘅都知, 特朗普單嘢係 fake

229 回覆
63 Like 1382 Dislike
1. 150米, ar 15 步槍, 受過槍械訓練嘅點會 hit 唔中? 仲要畀你任射8飛, 如果真係咁差, 最少你都加返支 scope 先啦

2. 留意返, 係玻璃碎片打中耳仔, 呢個係 added bonus, 令到呢場戲更加真實

3. 啲相啲畫面咁靚, 精心角度製作, 做多咗啦

4. 槍手一睇就知堂仔樣, 整個冇人冇物嘅堂仔出嚟瞓喺屋頂度, 冇曬further線索, case closed. Always ensure no loose end.
敗登 民主黨咁能惡
幾時會公開證實呢場戲
你會唔會拎自己條命黎risk
有分析能力都知樓主係反駁隊專駁嘴駁嘴

個人簽名

───────────────────

唔使回,直接block就得!
開槍嗰個係另有其人, ensure 一定 hit 唔中
打耳仔
獨到 L
https://www.youtube.com/watch?v=NTF8tbpmOmQ

劇本差唔多, 不過今次係個堂仔畀人呃, 開槍嘅係另一個人
樓主我俾100萬美金你 replicate番個情況射鳩你好冇?
有分析力都知樓主係唐仔
召喚兒登賤種山本小鐵子
你知唔知呢d橋其實係計到子彈點射出黎
你知內幕咁喎 有冇email 去人地度指點下人呀 廢柴
唔洗100萬
我10萬就得
確認做戲 宣傳緊美國隊長4!
獨醒撚
150米唔落scope打得中仲勁過抗日神劇
啲相啲畫面咁靚, 精心角度製作, 做多咗啦

傻鳩 photographers 就係喺咩event都可以搵到最好角度,好似你頭腦咁簡單咁諗嘅話歷史出名嘅相全部都係假
傻閪係咁
美國d photographer係勁pro
以為係香港果d拎部單反就開業
玻璃碎片都係演員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞