你老母,一陣高足弓,一陣低足弓,你做鞋墊定做鳩我啊

84 回覆
0 Like 19 Dislike
兩邊都明顯內翻造成類似扁平足

右腳踝以前有冇嚴重受傷
受力無左腳咁好
右腳無傷過,不過左面右手術刀口,側右行,變成長短腳,短2mm
右腳係易攰,可能長期側行
巴打有冇解救方法?
好夠勁巴打,專業都講到錯啦,好失望,不如聽下眾人說法,有冇得搞
無做啦咩
唔好買個d乜野熱塑墊
隻腳一踩地都跟住扁落去
著幾個月就屈到爛,搞唔掂

最慘sport aglin冇做,有實木頂撚住舒服好多

著緊第三年。另外都有響物理治療整

而家物色緊有冇啲有實木/硬膠承托嘅鞋墊

硬膠要分區, 弓位更, 腳跟要吸震,腳掌都係
你睇我對西墊, 硬到鳩痛
腳踭一舊過咁癲?
巴打, 我頃左回水
係咪搵DR KONG UNIVERSAL 頂住檔無死錯人 ?
真係癲既, 我今朝叫佢回水
忍粗口忍到好辛苦.........

佢自爆3D打印............我屌...............
換鞋只係幫到少少,最重要拉返鬆小腿股
歐錦堂有講過點拉:
https://www.youtube.com/watch?v=rhxhH98p2pM
或睇埋物理治療大師JEFF
https://www.youtube.com/watch?v=72p58Iy6u7M
巴打,啱啱係尖睇到,即拉,即有feel摩啊
我覺得自己揾緊一樣唔存在嘅野,高音甜中音準低音勁,弓位硬,踭吸震,掌位淋
我係咪發緊夢?
波鞋街有間舖都係賣有舊木係足弓位嘅鞋墊
可以試下
真係好難,最基本要股巨肌,成個下桩實,咁先得,我屎忽無肉,拉唔實個下盤
係囉,左勁啲,但係右腳痛,好亂啊
係咪一休鞋墊?
物理治療果到有test做,大約30分鐘
治療師會講係咩
揾左理工,二號見,巴打有冇聽過佢地素質如何?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞