[IOS/AN]波可龍迷宮ポコダン(40) 每晚11點海豹大軍準時報到 | 七大罪憤怒の審判合作

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
0體魂其實係用嚟刷經
我見到好多火瓶
全經驗裝先44000經要幾多個鐘先升1lv
750LV 大概800萬經
答案係181場
當你一場撳3下技2分鐘左右
不停撳6粒鐘就可以升1lv了
一日唔可以課多個五萬yen
邊有咁多 問左cs搞完一大輪
100%狀態技遇到抗性就變成唔係100%
成件事好唔合理
感覺要set到隻boss必定抵抗狀態就應該講明全狀態無效
如果只係高抗性就唔應該防到100%狀態技
咁樣佢玩撚晒
所以D 難関真係好難玩
100%=\=100%
史前時代已經係分開計
有咩咁唔合理
邏輯上唔合理啫 100%唔係100%
如果第2啲砌裝game,機率同抗性係互相加減計算,多數機率可以超過100%
但哩隻game都唔係走哩個方向
純粹講下啫 我繼續番去刷魂
講開又講
今次d魂出貨率係咪好似低過平時
刷左2粒鍾 我會答你係
咁要all in先得架啦喎

想要你個頭盔
要自己設個止損位 我自己設左一期最多2000蚊 通常都係3單 1500蚊 真係唔中又好想要先會4單 4單 180x4 720石 14次10連都唔中封面 真係唔好強逼要有個天就係唔比你都無計

同埋都要揀池抽 個個池都抽 好快無哂d錢
今個火池我1石都唔抽
300石優惠我都留哂比第2池隻 水差電
係 洗版最重要 我已經先比佢地食25運 仲差小小 先25

之前比左禰豆25運又傻左洗版一野2x至 3x粒同屬 痴線之後就到 差電2倍1回合 仲勁過瓶 可以留隊長位 但求佢一回合差滿全隊
好難刷
無你地咁勁 我21層無水洗已經ko左我
不過都拎到把爆擊雙刀叫幾好
魂關絕望級好難打...新手不友善
新手都輕鬆刷絕望咁就唔洗玩架啦
其實我覺得GP第2彈
果隻火雙子先最適合做火隊隊長
吸雙屬珠+回水+2倍充電 真係一隻角色搞掂哂

兩倍隊長係讓你輕鬆體驗遊戲
打高難度關卡 洗地/雙屬吸珠回血/吸傷回血or1傷先係真正常駐角
屌係喎 以實用性嚟講
火水瓶先係最正,如果25運刷嘢都方便
單體大炮吸血,第一關打兵仔都夠用

法國派對4隻步數x2 比起普通4瓶更值得25運 主動技打傷害 刷嘢方便啲
要轉色豬用隊友都OK

俾新玩嘅巴打參考下
雖然唔係百運隊,但40-50運,開支水刷,新手唯有咁打
第一隻是但拎隻火屬隊長加攻會比較好,AS技能完全唔重要,有轉豬更佳
第2隻火瓶是但拎隻100CD內 轉珠,越勁越好啦
第3隻,因為我冇寵,所以是但拎隻強化珠嘅寵
第4隻,新玩巴打應該都可以抽到傲慢,直接+7就可以
隊友借人哋一隻技8以上嘅大哥

哩關火珠好似本身出現率係高啲,所以靠一隻轉珠都OK,兩隻更穩

頭3招技最好唔洗輸出技,開晒之後,隻boss會補血,之後開傲慢同大哥技,再行15com食晒啲加珠打一波啱啱好

我哩隊過關率大概係90%,有時一波打唔死,有上到大火都可以燒多RD燒死,上唔到就即時reload就OK

水塔頭+7大罪果件打神type100%攻衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞