深圳窯雞王攻港首店開業!招牌窯燒烤雞內地賣65.9香港賣半隻$90蚊

90 回覆
10 Like 88 Dislike
機油係難甩d
好快執
班廢老2蚊車錢返上去食好過啦
順便返工時間塞住你地鐵 妹下妹下搞到人遲大到
算吧啦,到時候咪又係排長龍
乜鳩閪茶嗰啲垃圾咪又係排隊
喜茶開嗰陣都係咁講
班細蚊仔係咁,永遠諗野得面嗰浸
可以申請到咩津貼?
https://www.info.gov.hk/gia/general/202407/10/P2024071000546.htm

得閒睇下政府文件就明班友點搵食
仲有另一個bud fund係貼香港人上去開鋪,所以見深圳會展中心站附近成堆香港品牌

時事台有堆19會員仲支持政府加公共服務收費
香港唔係無錢,而係自林鄭起瘋狂亂用錢
香港剛剛推左新資本投資者入境計劃,詳情自己問投資推廣署

簡單講投資3000萬就批兩年,可以拉埋屋企人落香港
跟住入表可延三年

姐係行2+3+3
7年又變香港人
有無諗過香港人咁鐘意返大陸只係因為想賺差價而唔係因為d野好食慕名而來
班蠢人好似對香港人北上消費有好大嘅誤會
咁嘅價錢幫襯番本地燒味店好過啦 中意食呢間嘢嘅實寧願番大陸買好過,貴一倍都唔止
深水埗 咁多垃圾人種 會買唔出奇
其實唔難,用大量哥士的加滾水,浸30分鐘一洗就甩
就係因為佢地係垃圾人種, 所以更加唔會買咁貴既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞