港隊教練事後要求隊員交證據 卓銘浩父:假期正常社交問題在哪?

130 回覆
60 Like 8 Dislike
另外,一名公眾人士去信體院及各大泳會,點出陳劍虹,在網上公開與卓銘浩的對話,是違反《個人資料(私隱)條例》,包括圖片明確顯示卓銘浩的個人資料,認為陳的做法是為了辱罵卓,故其收集資料的目的不符。至於違反《香港體育學院教練專業道德守則》,該名人士認為陳劍虹濫用學員的信任,將雙方對話公開,只為了有損卓銘浩的聲譽,更是有違公眾對體院教練的期望,該人要求體院作出調查及回覆。
對人唔對事咪就係人治
個教練酸到
無錯,我地應該對人唔對事
你不如話,都係地球人嘅事啦
真, 支持溝多d北方血統落黎南深圳
泳總有個得分表(已經算係最客觀準則去比較邊個勁)
或者直接用Fina points比較
人地用繁體字啊
同埋就算對方係大陸人 卓都唔一定要打殘體
簡體笑咗
又係雞蛋與高牆丫嘛
D人點都反嫁喇
運動員話「影響到小的」 好大陸
睇條友自己道歉段嘢,唔係衰第一次,係衰咗幾次,而且成績跌晒watt先比人踢。
亞運果次,係搵個50米蛙式最快嘅去搏接力拎獎,所以放棄咗100米蛙式單項

你屌鳩個泳員根本無意思 純粹咁岩2個都係蛙式 (其實一長一短,根本無可比性,不過連登仔)

同埋如果你真係要屌泳員,其實你知唔知果次隨隊係有更多人成績更差,健康更差 (受傷,唔知游唔游到)嘅人

講呢單,完全無可比性,因為完全唔關成績事
條友紀律差到連拔萃喇沙呢d 學校都頂唔順,喇沙直頭要踢佢出校
自己衰咗咪諗住用簡體字擦鞋
其實你見方力申都無乜點再提
佢應該都已經知道事實係點了
只許教練媾女
一定支持,唔係我五年前都落唔到來
咁之前都解釋唔到點解問委員之子頂左郭家輝個位
anyway就算論成就/泳總得分表既積分,卓銘浩係高過委員之子一籌既只係比較黎都無用人總有高低之別
論紀律差港隊其實大把人紀律差例如以前林政達直頭學都無番咁滯
林政達幾時無返學

用無返學同打教練比,會唔會鳩咗d
一個學校內政,一個體院內政
呢啲N年前公開的秘密黎
佢只係其中一個例子
當年db sjc大把學生運動員走堂走到天荒地老
又係你自己話佢紀律差到喇沙踢佢出校
據你既邏輯呢啲係學校內政關游水咩事
正如啲swimmer走堂一樣可以好有discipline咁練水
兩樣嘢mutually exclusive
關咩事 你唔守守則 球會硬淨啲既教練都踢你走
識主席就另計
叫酒店雞都話無違反規則?咁唔使定規則啦
公開的秘密
但係日日都放學都坐巴士/隊友屋企人車去灣仔練水

唔返學點放學?
從來無話喺學校操行差,所以要踢佢出港隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞