其實中國既槍 已經好勁好先進, 好多連登仔仲以為中國用緊ak47笑死人

155 回覆
30 Like 310 Dislike
我就咁睇落去
成個魚骨架槍托同埋手柄彈夾都變咗塑膠
本體都應該係全金屬
而家都應該冇乜國家夠膽用大量塑整槍㗎啦
尤其係軍隊會去唔同環境作戰嘅國家
G36單嘢賴得太應
一句講哂,將來姐係幾時?

台灣咁撚易打都拖咁撚耐,咩原因唔打台灣返黎??

咪撚得個講字啦垃圾中國人
屌,講到咁撚勁,全世界都用美金,人民幣除咗啲第三世界仲有咩已發展國家用緊?

中國自己仲話中國係發展中國家,邊撚到強?

海軍成撚日吹先進,咪又係龜縮自己周圍海域,都唔講圍台軍演深撚咗架船

陸軍又幾勁?俄羅斯侵佔嘅土地拎返未?

垃圾支那都同美國比,企開啲啦屌你老母
槍本身其實有二百幾年冇真正大變,由火槍演變到子彈後一直都係不同形式去執行上彈---->撞擊彈殼引信送出彈頭----->空殼彈出呢三步,冇乜唔同地方,本身亦唔係乜高科技。大把第三世界國家有能力國產槍械
支那野,唔係廢就係爛
警方鐘意用,佢地覺得安全咪得。

有危險定安全,都係佢地受。
朱生做咁乜睇唔起AK47,本身粗用,結構簡單,非洲兒童兵都識拆裝,戰爭殺到你就有用啦
未正式演變到科幻式發射能量而無需子彈前,大家都係差不多
美國佬玩緊轉彎子彈同障礙物後引爆子彈了
打自己人唔使咁勁
唔太識
唔係換XM7 咩
但係差佬唔係用呢D
中國堆武器實戰時數有冇24小時?
同一支槍嚟, 只不過因為避免同colt嘅M5有商標爭議所以先改名
Keyhole又點
打得死人就得啦
改用国產武器,咪多條路運水上去囉
哇屌 就咁見到個樣 真係覺得好撚勁喎
好悶啊
你地打啦
洗撚用槍咩,打下嘴炮、舉下國旗、叫下口號就可以打勝仗
當你連食油都可以用柴油車運,現在還打壓告密者,用左85億治水搞成咁,你對上面的信心係邊度黎?
認真....條豬閪成係咪人格分裂?
條友唔似扮 定真弱智嚟?
6.8mm 係咩玩法?NATO唔係用5.56咩?
5.56射程短、威力唔夠;7.62x51太重,彈道表現又唔夠好,新子彈滿足美軍兩個願望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞