當年倚天屠龍記 黎姿 vs 佘詩曼搶婚算唔算係世界級發揮?

229 回覆
85 Like 17 Dislike
2個真人都一樣

黎姿嫁人,可以轉型;同趙敏一樣,唔再爭做明星。

佘詩曼咁多年都係做演員,就好似芷若一樣嫁唔出永世留係峨眉爭天下第一派。
乜你唔係講緊波唔波咩?
呢個都係包到上頸

包到上頸睇唔到對波
黎姿已經失去優勢
淨係計樣就係佘詩曼
全場最後生
呢個係三部曲,你可以由射雕睇起
呢個look既張無忌真係得咩
做楊康就或者得
但劉松仁係配米雪
你試吓劉松仁配黎姿會發生咩事
屌你係咪玩膠

自己去買哂射雕神雕倚爾睇哂佢啦,唔訓應該一個月睇得哂
呢套野d髮型個個都搞唔撚掂
放t.:b片做乜,你放都放非官方link la
而且年齡都夾
但係服裝好柒
雖則話佢係道姑, 但畢竟係掌門
行出黎件衫仲殘過丁師姐
一樣 勁鐘意 老婆對象
佢選完港姐第一套劇就係呢套? 如果咁樣演戲都好講天份佘詩曼已經顯示到佢既演戲天份。
唔係,雪山飛狐同祝君好都早過周芷若
岩岩返睇

第一集開波入會考場勁有初戀feel
當年妙手仁心經典到首純音樂主題曲一聽已經係醫療劇。
https://youtu.be/JIwGgnUaH0g?feature=shared
應該係雪山飛狐?記得我阿媽係咁話佢戲屎但我覺得佢好靚
劉松仁好型有大俠feel佢哋真係做得好
但黎明當時年齡應該同吳啟華差唔多?
明明吳敬華係美味情緣好靚仔又fit,嗰陣佢仲老d添但倚天嗰陣感覺好似仲老
其實都幾幸運,搭到尾班車拍金庸劇,之後都冇港版金庸劇lu
我前排先煲完五個醒覺的少年 總之係佢嘅劇都有煲 醉打金枝佢都有做 又係好睇 好清/溫純可愛 賢妻良母feel 勁正 另一個俾我咁嘅感覺係唐寧 唔知你會唔會一樣感覺
黎明氣質好過吳啟華, 吳啟華俾TVB玩殘咗
TVB人工低,藝員名氣與薪酬不對稱,要拍3級片糊口
唔只吳啟華,仲有黃日華,羅嘉良...
唔醜但老相+男相
講好聽啲就成熟混血樣
小昭個setting係溫柔可愛嘅小侍女
同佢個格係完全兩回事
講真佢做趙敏可能都似過做小昭
高圓圓慢慢行過嚟,眼神嗰種恨好勁

賈靜雯同其他人唔同,佢同張無忌講嘢嗰陣,除咗趙敏一貫嘅頑皮之外,仲有愛。。
唔係best option
但好過程智美囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞