覺唔覺得anson lo同姜濤真係不和?

67 回覆
26 Like 38 Dislike
咪臭係
仲有打籃球天殘腳
講人品,一定係連登之子Anthony >>其他蛋散>>姜逼
Andy話哂都親力親為幫過流浪狗
冇人睇咪搵輿論機器呃啲無知市民入去睇
《阿媽有咗第二個》都係咁
仲有薑唄支持撐警大陸lay
成班鏡狗最撚藍就係佢
成隊鏡狗得1-2個做戲係合格,而且都係下弦
其他垃圾撚識做戲咩

Viu買外語劇返黎翻拍,套撚套都搵班鏡狗擔正
佢地知唔知自己係侮辱緊人地原作
瘦姜勁靚仔喎
呢招通關之後用唔著啦
睇下套盜月者果陣有連登仔想吹到有幾好睇
有齊上弦頭三同撞正賀歲檔期都唔過3000萬

佢地個朵一早臭撚哂,依家主要得返死忠鏡嬸支持咋
佢個人妖隊友 好似唯一做過既角色就係做一個gay學生 劇情係係廁所幫另一個男人含。

AL應該要知足,自己已經比90%同類人(lgbt/nonbinary/人妖)幸運(仲要本身都冇演技)、比大部份「一般人」幸運(參見 viuTV茄喱啡)。

雖然,lgbt係天生,但世界上有更多人有超強實力,但都因為先天因素(天生矮、天生樣衰) 係完全冇機會入行,有talent都被迫做其他工作。唔好講有殘疾果d, 冇一隻手 ,有冇可能會有做戲?

呢個世界本質就係唔公平,就算點樣「反歧視」「政治正確」係唔會有絕對公平。

有人話唔應該body shame 歧視肥人,但搵條肥婆做主角公主,係100%冇人會睇。肥婆唔係唔比你做戲,但係你咪做返肥婆角色囉

做人最重要有自知之明、知道自己既位置
TLDR
你唐就死埋邊啦鏡狗
中肯留言,佢訪問話自己深閨又話鍾意女仔先反感囉。唔係歧視佢gay,gay係冇問題,但扮直男就顯得虛偽。
樓主pin pin佢
同事一定要好兄弟好朋友? you fg?
佢話自己深閨、但冇話自己中意女仔喎
以我呢個長期被屈mirror打手既人觀察
似係姜濤單方面好想同anson lo好似初出道咁close
但anson lo已經wfc佢,但又未至於要做到好出面
所以當姜濤主動示好既時候,al都仲會好官腔咁回應下
情況就好似女神好客氣但冇感情咁hea覆工具人
條肥仔想同AL曖昧 黎賣CP
但AL知佢都係玩9自己 根本會中意自己
所以同佢保持距離
*唔會
兩件都係冚家剷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞