覺唔覺得anson lo同姜濤真係不和?

67 回覆
26 Like 38 Dislike
咁又唔係咁講呀
最初佢2個講到對方係best fd咁㗎
明星個形象只係背後團隊塑造出嚟
我唔撚似班唐,鍾意姜淘又唔撚敢認
我愛老闆
講性格
姜濤>>>>>>>>>>>>>>>>>整容佬
講撚到自己識人咁
戇鳩,你係咪識晒兩個先?
識晒兩個先有得比較㗎喎
唔識姜濤 但識你隻教主有幾撚閪格幾撚機心咪得
樓主你有冇咁掛住我
想食姜son要講啊 駛乜陰陰濕濕出post吊人入嚟po相
姜不嬲出名唔去飯局
主主年年生日姜都唔一齊食飯 但係年年生日都會單對單補食生日飯 無人阻止到兩個甜甜蜜蜜撐枱腳

送多張眉目傳情俾你

好啦唔幫你推post了 有新糖食再話你聽!
咁你都信
其實佢地幾sweet,當年有張訪問偷偷地拖手嘅gif
工作用都好意思宣傳
營業都唔撚識分嘅唐呀
乜原來仲有人睇
經典重溫

薑唄賤到公審網民喎
CAllStar
粒牛肉分明係薑神粉啦

班徒嬸再咁搞 主主真係冇野撈架啦
宜家連戲都冇得拍 個個兄弟都有野做得佢冇

而薑薑就…
更加唔撚使做啦,薑係俾人包咋嘛
包乜撚野

佢一早俾班薑嬸搞到冇嘢做

薑薑淨係做好呢兩件事
佢眾所週知係gay 已經會少好多戲做
你夠膽搵佢做男女愛情戲 ? 9成9觀眾唔buy
票房有冇3百萬? 隨時蝕錢到片商仆街
仲要唔係演技好 做返gay咪得囉

做男人唔似男人 做女人又唔靚 有咩可以做?
同佢同人妖jeremy隊友一樣
不過佢紅啲,有啲人就因為佢人氣高就比啲機會佢

有D人會話咩歧視、唔公平
但事實上演藝界就係咁
因應人嘅外型、個人特質 係會限制 呢個事情係要接受
正如黑人會少好多主角做 矮既有工作冇主角做
肥既冇主角做
對天生肥/矮嘅人又公平咩?

不過佢啲信徒當然就唔係咁諗啦
仲要班鏡嬸當粒仔有戲拍 就日日cj 跟拍 阻撚住哂
邊會有人搵佢拍
姜淘咁鍾意食同瞓,累積脂肪嘅人有咩最啱佢做啊?
一定城市廢青呢啲角色

Fans跟都少事、最大問題本身演技都唔好
如果唔係鏡上弦,就憑佢既演戲實力、無論如何都唔會有人搵佢做主角啦 姜濤果d都係啦
佢適合做肥仔角色
另外 現在既佢 其實同AL一樣係唔收得

佢拍d戲 除姜嬸之外 睇唔到有邊個市民會睇
主主拍杜sir 個套戲
杜sir 拍拍下停左 話冇心機拍
想知係主主戲太爛 定真冇mood拍

成隊鏡上弦個班啲戲都唔多掂
兒登靠大卡士先至有票房
主主同薑就靠鏡嬸擦票房
其實你另一角度諗 其實係好正常
佢哋本身根本就唔qualify 做主角
拍戲用人完全唔考慮專業性 已經有d扭曲
咁當然荷里活都偶然有呢啲case eg Dwayne Johnson (演技同mirror差唔多)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞