[I/A/PC]【鳴潮】(10) 幾時先有得抽_長離

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
好似幾得意但間廠就唔太睇好..
幻塔伏到仆街
聽講依家好咗好多?
Day1玩 宜家40lv 唔想突破住 唔想升左大世界 搞到啲怪好難打 唔會刷聲骸 所有嘢隨緣
淨係課小月卡 微課玩家
如果嚟緊七月尾抽唔到長離 可能考慮課一pack半pack
劇情同進度會放假嗰陣慢慢追
升完可以降素拉等級
單機驚冇所謂啦 自己開心
Ching仲佛系過我
19-22號又食草?

整番個無音區雙倍唔過份
咩係小黃鴨?
lossless scaling
直接係STEAM買
一個可以將任何驚同片DOUBLE FPS嘅APP
ELDEN RING都得,總之好神奇

但我用4090玩鳴潮用埋小黃鴨先食得30%使用率150W
神app
用完兩個體驗
thx
啱啱買咗嚟試
舒服好多
https://youtu.be/vh_c5yOMWJk?si=GwJZk59QbwNXUc99
水滴真係唔知...手機點玩得起
其實咁樣幾好,肝太多太快反而好快會消磨晒熱情
不過突破算百利無一害,起碼清體果陣拎到既素材都叫比多少少
呢隻驚係咪基本都會課大小月卡
小月卡性價比最高最抵玩, 不過一個月都係得2700石
大月卡重點比較著重係資源到, 前期資源基本100%會唔夠用, 大月卡比你既資源幫你開荒輕鬆少少, 另外大月卡有10抽左右, 都算唔差
大小月卡加埋都係100左右, 一般我最少都會課小月卡
我係手機玩 其實都順 但玩耐少少就熱
淘左個散熱器之後ok
講真,真係好想見到原神死。
3080係咪唔好用好D?
會唔會CHUR爆
原神呢兩個版本都玩宣傳詐騙, 只不過楓丹個故仔真係寫得好, 所以少左人計較
但係納塔, 明明之前係咁吹果度係亂到七彩, 戰爭成為日常
而家就變運動會
雖然我大約估到係要呼應返今年係奧運年
anyway, 實際上都係要睇佢出D乜野出黎

見人用NVIDIA app 整filter,今汐同新地圖真係好靚
前幾日跟住人地整個filter,景同人物係真係靚左好多,但食多40-60w電,開左幾個鐘就熄左
幾食性能,一開filter即趺fps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞