[I/A/PC]【鳴潮】(10) 幾時先有得抽_長離

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
平均4隻出一次
我嗰隻6+5,聽講兩套差好少
咁6+5就另計
0+1就差好遠其實
43311可以話暴率唔穩定,但個輸出已經係深塔打2星同3星既差別
紫色你係咪數據塢未夠21lv
21lv先係20%吸收 100%金
踏光獸呢啲咁稀有既一定計到保底先去打 (要自己數 其實幾煩) 唔想煩就每日淨係打異色(必出) 2個出生點都係傳送點隔離 唔嫌遠可以每4日一次打埋紅名版本 都係必出
其實仲可以入人場打
我果陣每日屠曬成地圖既火屬3cost
一日大約15-20隻3cost
一日主條岩既大約得2-3隻
我依加通常15lv定生死 唔靚就食
當每隻有3條以上岩屬收貨,我諗每隻成品=15-20隻廢品
呢啲太攰 仲要等人accept 我覺得仲煩過記保底 反正好多傳送點隔離都會有幾隻3cost比你疊保底 每日打4-5隻左右就收手
幾時出ps5, 部pc好廢
想問下,我忌炎0+1塔左4得一星,都差好多下。
我80人80武.技未滿,但都6 7lv.聲駭都算ok,配classic.莫維。
係有時無食維大技同烏龜buff.但無理由差咁多?係咩原因呢?
呢到好少人有忌炎好似 我6命答唔到你
無理由0加1打唔滿咁唔friendly.上一次以為未夠80拿一星,而家80左仲係一星,體感多 10 20%傷only.已經狂開大輸出
原來踏光獸係咁麻煩架 突然間覺得自己好好彩
頭一兩隻就出到3.5條詞 夠收手唔洗入地獄
仲俾埋指引我揀定玩43311
等,最快都可能 4眼妹個期先公佈
頂你地,同埋依度條條友都6命起跳,係差在把武幾多,點討論
我懷疑係頭一輪打卒仔浪費左好多時間
唔係,清卒反而快,係雀似打唔入,扣好慢
加入埋6命一份子咪特
大技係咪用核爆果招先
我fg 無50k,我拉低連登水平,我拉低平均命座
係,下下標撚曬槍,感覺如果係操控手法應該都係耐小小,我係兩星都無,全程輸出了已經
要等忌炎用家教路 我用暗主過的
有無練飛哥速切同埋維里奈普通換人有無A滿拎多一層回路 學識呢2樣每次打一套最少慳5秒都夠你打多2次大技輸出
真 好似個個都6命咁

岩岩打既 我靜係放左兩槍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞