為了安全!微軟中國禁用Android,員工免費配發iPhone

54 回覆
47 Like 2 Dislike
軍方係公司機構?政治層面去禁,要人上水笑鳩你都幾好笑
政治層面唔計
不過呢個post就計
自己上水做柒頭巧然
軍方係乜撚野公司機構呀on9中文都唔識又扮盲睇唔到
免費咁正
er....

你之前就咁話大機構嘅。。。。

平常嘢都要出精?你搵間大機構用android嘅嚟睇睇
軍方叫大機構?唔識字可以去google,係要柒我都幫你唔到我唔回就係知實有你呢啲文盲,然後又要拗一餐

機構,經常和機關意義互通,是指擁有獨立架構、辦理事務的社會組織或團體,大至公司、基金會,小至社區中心等。但一般不將國家納入範疇,地方自治團體亦不包括在內(其作為公法人擁有獨立的憲法地位及強調地方自治權時)。行政法人亦有獨立公法人地位,與行政機關有所區別,不要混淆。
wiki
駁啦喂,打個wiki就算喇,柒撚到喊
Wiki 冇credibility 你去quote
你自己改都得啦。。。
你係都揾字典
。。。。。
屌你,你真係弱智架喎,解釋機構個定義,你搵呢啲出嚟仲乜柒你真係真心弱智

你老師問你機構點解?你答我係中國國防機構
字典呀喂,你唔覆我都唔會叫你上水,真係咪撚再柒落去
咁你又出definition
依家你話軍事唔算機構
我咪揾返出黎係可以咁解
Word Allocation 又係可以用黎話軍事咪即係上面係解釋到ban iOS lor
咁軍方可唔可以係institutions ah
機構都可以係organisation
算撚鳩數啦你弱智仔廢鳩事同你講你改名叫陳機構你都會變做一間機構你自己慢慢死撐
定係你答唔到軍隊唔係institution
會唔會係你死撐 本身話冇機構ban iOS
揾到南韓軍隊ban 就話唔係
你話改名個度係錯誤類比
你柒撚夠未?知唔知咩叫定義?不如你查撚埋定義點解啦?

平常嘢都要出精?你搵間大機構用android嘅嚟睇睇

我呢句嘢邊句講冇機構ban ios?

文盲加弱智,你到底要柒幾多次?
咪講左南韓ban iOS lor
之後你又話唔係機構
應該咁講
南韓個度咪用android
想見工了
政治
又潛撚咗
Institution 好似唔同organisation
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞