[無得聽死老豆] Aimer 7月會黎香港開演唱會 (3)

848 回覆
13 Like 4 Dislike
有好多滄海遺珠無唱,不過聽到live已經好感動
有生之年系列
Hall 10 真係狗也不屌, 一半時間聽唔到人聲
我隔離嗰個成日鬼鬼鼠鼠用偷拍app熄mon影,不過最後都俾工作人員發現到捉咗出嚟,今次大會都幾做得嘢
係咪有人話見到達哥條友睇完演唱會直落搭飛機
遠個啲直頭聽唔到….
https://youtu.be/U-LhjiwmVfg?si=NMLBHP5arapYLM74

跟機 頭先揸車返去loop咗半程車
紅藍紅藍嗰吓?我都驚有人3D龍事件
鞠躬先叫會冇尷
但唱個刻叫就真柒
我嗰邊除咗臭到仆街之外都冇乜柒嘢發生
隻手拎住部機已經好高危
扮唔係錄真係好難
講真坐到咁遠 錄黎有咩用
聽LIVE睇返YOUTUBE片J返咪算
冇影到QR code 想去日本睇多次
我ztmy都係block A 前面右邊前幾行,人聲同band sound都聽得算好清楚, 起碼冇今次band sound遮左人聲咁勁
+1 成日聽聽下會突然有陣惡臭傳過黎
即刻無哂mood
坐block c
見有對情侶全場坐係到無拍過手
眼角見到都覺得好無癮

應該無認錯佢la
做咩a b c block都有人話見到情侶全場死魚 手都唔拍
其實佢哋入嚟做乜
舞台效果比想像中好
尤其主舞台果set好多歌都好夾
係兩邊果堆轉黎轉去射鬼盲人

同一個場睇過ado, lisa
今日係block a 後排正中
想講音響已經意料之外咁好
lisa同ado直情把聲都認唔到本人咁拆
今次真心聽得出aimer把聲好好已經

x排37 38兩條友全程吱吱浸
企果陣又唔企,拍手又唔拍係度玩手機
成場氣氛就比呢d人搞彎哂

叫encore果陣好似集中係block b打後既
block a比想像中靜

原本以為塊手橫(?)係買goods送
上到黎先知原來係fans整+派
勁想要

aimer真係好真誠
d mc好鬼眼濕
臨走都仲專登去左中右同fans揮手再見
成晚都好滿足

個人只係可惜聽唔到春はゆく
Aimer 真係好cute
Btw 仲有冇方法買到啲t-shirt 同細袋仔
blk b p行覺得今晚算好聲
係A區都聽到人聲好細,我諗後面應該好慘
之前ZTMY同LiSA都好彩後面都聽到,但太勁Band sound拆到無人聲,今日都有少少係咁
講起呢樣野,前啲有個女仔係咁玩電話畀staff照左幾次,之後畀人請左出去無入返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞