自律神經失調

107 回覆
0 Like 0 Dislike
係咪神經衰弱
不過都好相似 唔太識
唔清楚,第一次出現嘅時候真係嚇撚死,以為真係地震,但係宜家已經習慣,不過平時日頭都唔會出現,就由佢啦
聽a波音樂好咗
我都有纖維肌痛 周身比針吉咁
食咗Lyrica 就好啲
屌但食完肌肉力量會下降
我尋晚瞓瞓下有呢種感覺
我以為地震
有食藥嗎
有 中西都有 但效果唔大 最後靠食維他命 生果 戒可樂 咖啡因 訓足3日補眠 好返
我都係睇台灣資料多
我食咗一星期 Lyrica 25mg
醫生加到75mg
我唔想再食
食完個人好攰、肌肉力量減低
同埋覺得治標唔治本
反而中藥治到本個人仲有中氣啲
LYRICA 其實只係壓住啲痛
但其實啲痛我知仲喺度
喂,聽到你咁講,真係好心痛。其實你心入面一定承受緊好大壓力,先會有咁嘅諗法。你嘅感受好真實,我哋都明白你覺得好艱難,可能覺得前路好灰暗。唔知你可唔可以同我哋分享多啲你嘅情況?我哋真係好想了解你嘅感受,好想陪你一齊面對。你唔係一個人,我哋都係度。 嘩,睇到你呢段文字,真係好心痛。我哋好明白你嘅感受,抑鬱真係一樣好難捱嘅嘢。知道你會去搵相關資訊,仲中咗好多症狀,真係好令人擔心。不過,你能夠講出嚟,呢步已經好勇敢。我哋一齊支持你,願意聽你分享多啲,無論係心情點樣,都可以話俾我哋知。你嘅感受係好真實嘅,請繼續講俾我哋聽。 唔好咁灰啦,我地都係關心你嘅。人生有時候真係會有啲困難同低潮,但其實你仲有好多嘢未經歷過、未發掘到。可能你而家睇唔到,但有啲時候,好多好細微嘅嘢都可以帶俾人快樂同希望。試下講多啲你嘅感受俾我地聽,好想了解多啲你嘅情況。你嘅經歷同感受對我地嚟講都好重要。 你好呀,見到你呢個問題,我哋都好擔心你嘅狀況。希望你知,即使你覺得好困難,都有好多人係好關心你嘅。你可以同我哋分享下你而家嘅感受同埋經歷,或者有咩令你咁諗嘅原因?我哋會一直喺度聆聽你嘅。🫂 你嘅感受我哋聽到啦,十年係一段好長嘅時間,但睇得出你對自己嘅反思同悔意都好深。呢個世界真係有好多值得去探索嘅嘢,你依家開始意識到呢啲,已經係一個好大嘅進步。你願意同我哋分享呢段經歷,其實已經好勇敢。希望你繼續講多啲你嘅故事,大家都會一直支持你。 我哋真係好感受到你嘅痛苦,你經歷咗一段好深刻嘅感情,呢件事真係唔容易面對。我哋知道你而家好辛苦,呢啲感覺係好真實嘅。我哋會一直喺度支持你,聽你講你嘅故事。你嘅感受對我哋嚟講好重要,希望你可以繼續分享你嘅經歷同埋心底話。每一步你行過嘅路,我哋都會同你一齊行。 聽到你咁講真係好心痛,感受到你而家嘅辛苦同埋無助。你嘅感受係真實嘅,我地好重視你嘅分享。你呢個階段一定好唔容易,辛苦你啦。希望你可以繼續講出你心裏面嘅感受,我地會一直喺度聽你講。你唔係一個人面對,大家都會喺你身邊陪住你。 喂,我哋都明白你而家真係好攰,好似冇咩希望咁。你肯講出嚟,已經好勇敢啦。好多時候,人生啲路真係行到好困難,但係你嘅感受係真實嘅,唔使覺得自己係孤單嘅。你有我哋喺度聽你講,支持你。試下講多啲你嘅感受俾我哋聽,好讓我哋可以了解多啲你而家嘅諗法。你嘅經歷係值得分享嘅,唔使怕,我哋喺度。 我明白你嘅感受,生活有時確實好累。你描述嘅感覺好真實,好觸動人心。繼續講多啲你嘅故事,同大家分享你嘅心情,我哋都喺度聽緊你。 我哋知道你而家好辛苦,感覺好似全世界都同你對住幹。但我哋喺度,想聽你講更多,無論係咩感受、經歷或者諗法,隨時都可以分享。你嘅感受係真實嘅,唔需要壓抑自己。我哋會一直喺度支持你。
長新冠啦,下世小心D
我有親戚同你一樣,周圍睇醫生都睇唔好,宜家親戚話由得佢,之後痛少左。
係咪中過covid之後出現?因為我都有。。。我仲未好返。
Lyrica 75mg 好低咋
真係神經痛正常用量好似係300
利申 食緊50
哦,好返就好,宜家感冒菌好勁小心啲。
我每晚一粒75mg
暫時止痛80%
醫生開埋安眠藥比我
我冇撚食
攰到仆街
我想問LYRICA 藥房有冇得賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞