星島申訴王|國泰航空商務艙$980買一送一 苦主:成世未坐過商務點知中伏

156 回覆
187 Like 6 Dislike
980連機場稅+燃油稅都唔夠畀
依個真
做開e marketing就知fb真係狗閪公司黎 屌佢老母臭閪
正經做生意係咁俾人ban 內容少少野就停你機打回頭
但詐騙果班就落到成個page都係
你唔好同我講咩一視同仁 全世界都係一樣censorship standard
我真係唔撚信 講到尾咪又係邊個多錢派俾邊個
屌你老未uo都冇980一張機票啦依家,正傻閪
秦航空=癡那=港資奸商,唔意外
香港永遠有閪客信D所謂小商戶
即係今次照樓豚篇文收錢同交易嘅係經美帝whatsapp及旅行社,不過黃賊永遠唔會提
唔洗講顏色啦
被騙同騙子都係中国人,完美內循環
騙徒盜用旅行社資料騙財,令真正旅行社不勝其煩,每日都有受騙市民致電或傳短訊追問機票。Andy(旅行社經理):「我們開始時嘗試聯絡警察,但警方指報案無用,因為他們的資料全部是虛假的,而他們用於收款的銀行帳戶都殭屍帳號,難以跟蹤。」
https://www.i-cable.com/新聞資訊/245894/一線搜查-三千元買到商務機票兼買一送一-facebook
報警有用先算啦,班狗懶到出汁,拉到人追返晒失款算偷笑。
你話騙徒資助羅冠聰包你九秒九拉人。
吓,我原句冇提顏色喎,請唔好再屈

再講呃人冇分咩種族同領域,NMN就係一個鮮明例子,唔通非中國人唔買賣NMN?仲有如果照你邏輯,紅白事相關D商品服務嗰班叫咩?
繁中嘅垃圾支那人,唔明你廣東講乜就屈鳩你架啦。
最平都要5k
阿聯酋商務
呢班傻閪雖然衰貪心,但Facebook為求廣告費縱容呢班老千先係問題核心,之前試過手痕report過呢啲page係scam或者misleading,不過唔夠幾粒鐘Facebook就覆返嚟話個page無問題
Facebook 真係一個仆街集團,基本上90 %以上廣告都係騙子,但佢完全唔理!
比左錢先去check
UO兩程40kg將小學生當行李托運可能得既

如果被騙果個都係得小學生智商 就當好心車佢上cargo
柒到咁仲好意思講出黎
用下個豬腦都知冇可以1000有找啦下話
廚叉福岡3700有找
on9唔識搵抵被人呃
其實點會追唔到,係d差佬懶唔撚追啫
一間有咁上下規模嘅旅行社,checkout只係靠轉數快過數而唔係official website到比錢,正常係唔係都會懷疑下
香港嘅電騙業就係比呢班人搞旺左
蠢到咁
真係全世界啲老千都可以嚟香港搵食
唔係蠢,係賤格,扮無知博對方怕麻煩真係肯俾返一千幾百
旅行社可以報警話佢勒索
其實我成日都覺得香港人係好易呃, 人傻又錢多香港地蠢過隻豬都可以養得起自己仲有d錢淨, 其他地方做唔到啦, 咁多潛在客戶班老千肯定放重資源釣班香港人魚啦
On9
一定係新香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞