[Welcome Back Greenwood]曼聯終極FF轉會吹水區 [2767]

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
人地前場靠個人質素屈哂, 踢乜戰術都得
佢條女就收皮啦
係英國就唔撚上水撐, 由得自己條仔俾人屌
去到西班牙先出黎有撚用
美國佬又西時間

一早上電視幫條仔講野洗撚搞到咁
邊夠膽
同埋點講好
話自己老屈

綠木有打佢不過原諒咗
咪話希望大家比多次機會GREENWOOD
佢作為老豆好需要大家既SUPPORT
我作為老母都會同個女一齊咁SUPPORT佢
咁撚樣都要教咩
成家(連BB) 著曼波衫post 個story 都得啦
使鬼講咁多野
根本佢都唔想綠木返曼聯
踢曼聯先幫到佢呢D不學無術吊金龜既女人有錢買野呀
踢一世GATAFE 邊夠你洗呀
唔使上電視啦
球會整個短片仔都夠剪下啲精華 show下家庭和睦
https://x.com/Mainoo37i/status/1810091048758071517
今日係咪有人問佢係咩TYPE
曼聯啲pr同正苦一樣咁廢你指意佢地
咁咪即係話綠木有打佢
而家綠木單就係處於模糊位
介乎於有打同無打之間
撐綠木好多都話綠木係無做過,因為差佬放棄調查
反木就話啲錄音同片係證據證明有做過
support 佢 唔代表認有打佢

條女唔出聲最好
一出聲就柒
咁俾次機會係咩嚟
犯錯嘅人先需要人俾次機會
真係唔使出聲 拍下啲家庭相處片 中間加啲入波highlight同由細到大嘅青訓素材
佢條女唔想係英國上水你吹得佢漲
個陣曼想interview 佢都唔肯啦
算啦,佢條女upload上去個下就輸晒。
留係奇蹟,走係正常
享受過西班牙陽光與海灘仲點會想返英國
同意
WWWWW
曼聯上年上半年internal investigation, 個陣佢點知自己下半年會去西班牙
個陣係最後機會俾佢上水撐自己條仔+BB老豆
屋企有錢唔洗靠綠木份人工
唔踢曼聯無咁多比賽, 歎下家庭生活好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞