[Welcome Back Greenwood]曼聯終極FF轉會吹水區 [2767]

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Man United plan’s still to sign Matthijs de Ligt despite bid for Branthwaite 🇳🇱

Manchester United see Branthwaite and de Ligt as two separate deals as they could bring in two centre backs.

De Ligt remains the priority target, agreement close on personal terms with his agent Pimenta working on deal.

Negotiations underway with de Ligt keen on the move and Bayern open to discussing fee structure/package.

↪️🔵 Everton rejected £45m plus £5m proposal for Branthwaite despite player keen on joining Man Utd
水曹琴日係NO SHOW定點
射咗波
簽賭撚開路諗起都爽
其實佢好撚勁
Hold到波大大份
又有頭槌
射術又勁
踢賓福特都可以入十幾球
簽到就好J 但有可能要三隻正箭頭咩
球員唔嫌多的, 踢埋歐霸四線
唔買啦轉Calafiori 好似平過佢

賭撚望右射左好正
除非打返4222 zirkzee當假9 賣mctom
toney 海撚正前
好衝得 又跑得快
上季就勁, 停完賽復出都幾頹下
賓福特早一年放就賺到笑
Calafiori 真係咁勁咩?
好驚呢D 國際賽爆起嘅球員
踢得兩場好波就吹到大一大
利申: 冇睇過佢踢意甲
最緊要補返好啲位置先,平平地都好再慢慢執啲人腳
開價6 7 8千萬個啲可以過主
對面都捉岩路
聽人講係新尼斯達
荷蘭爆炸頭打到邊/cam
賣走福頭 謝謝
我敢講,經過上年麥湯做咗咁多次救世主
無咩可能會賣賣咗佢當地球迷會暴動
英撚再加識入波前鋒70m起跳走唔甩
有時都搞撚笑
簽得貴屌
同時傾幾個又屌
平簽到又屌

咁想點撚樣

正面d唔撚得既
賣mainoo 就暴動 賣mctom 真係未必會
有zirkzee個人認為福狗有機會打返起

利申反福 支持80m賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞