[GET IN THERE LEWIS!!!] F1 2024 英國站 討論區 6

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
你唔係覺得俾你聽啲radio係即時掛
Norris有邊次call得好
好心pitwall 揸翻旗先啦
屌佢老母威記架車快撚到一過 Yuki 追上 AM

Hulk 又執十分番屋企
Max呢啲收曬貨 由心笑出黎
同奶哥強顏歡笑好大對比
出年俾垃利撚咪又甩返曬 到時先種啦
已經好多其他歐洲人憎英國人
老麥加大都夠happy
aggar

又2021

PS3 仲慘
平治仲有個位 未簽人
咸狗愛回家啦
本身係鳩叫緊
之後一聽到咸蛇哭就即刻哭撚埋一份
英撚開心埋今日
過兩日就coming home了
認同
贏咗先唔噓
究竟邊度咁早call Lec 入去換半水軚
反正想知點解rb 一開波咁慢
但係最後又咁快
好似2架車咁
咸:我唔怕. 贏咗九次。
天哪,天哪,我要從哪裡開始呢?咸美頓……親愛的,我的小熊。自從我第一眼看到你,我就愛上你了。你衝入終點線並讓敵人眼中充滿恐懼的方式。你在籃框周圍如絲般光滑的觸感,還有那華麗的過車。我可以為你做任何事。我希望能夠凍結時間,這樣我就不必看著你退休了。你的童年很艱難,但你從未放棄希望。你在場外也很出色,你是一位偉大的丈夫和父親,有時我甚至稱你為爸爸。一想到你有一天會退休,我就永遠害怕並哭泣。我願意犧牲自己的生命,因為這是唯一能讓你美麗的臉龐綻放笑容的東西。這些年來,你給了我很多快樂,也給了我很多心碎。我記得當你第一次離開麥拿侖時,我的心就像碎成了一百萬塊。但當我看到你在平治贏得第二枚戒指時,我的右眼仍流下淚水,因為在內心深處,我光榮的國王應得的。我只是想讓你回家。然後,唉,你做到了,我可愛的小男孩回家了,我很高興。 20156年對我們寶貝來說是艱難的一年,但 2020 年你們創造了歷史。你拿得第七屆世界冠軍,我簡直不敢相信。我哭了,甚至嚎啕大哭,我聽到我光榮的國王喊道:“進到那裡去”你不僅永遠改變了一級方程式比賽和世界,而且永遠改變了我的世界。現在你變老了,但仍然是山羊,我的山羊。我愛你,小熊,我光榮的國王,路易斯咸美頓!
不要再說了 垃利呢期戇尻到核爆 啊叻今場好地地穩守突擊 你老尾懶醒換I呔 哂撚曬料
仲講2021
咸狗就係咸狗
Max:我要多謝我自己嘅判斷同策略
真carlando?
唔夠料嘅18/19一早輸咗比垃利特攻偈
利申反鹹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞