[ONCE] TWICE討論區(235) Ready To Be Japan Special 嚟啦! 想曬死定淋濕哂?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
提多你一句 下次覆人之前check吓人哋個username 我唔知你係咪同其他會員有私人恩怨 我就一直都冇講過嘢 冇你口中所謂嘅指指點點 有私人恩怨咪拉人落水
你控制你把嘴好過啦!口痕友!好多嘢係不知者不罪,你提到個標準咁高!你係好心咪補充資料囉!扮判官去搵人錯處笑,你現實生活唔開心又唔可以向你上司父母發洩,就好似啲向社會報復嘅懦夫,喺網上搵人笑,你勇敢啲向你欺壓嘅人發洩,會心理健康啲!
我冇私人恩怨,我亦唔知嗰個username,冇你咁神通廣大!如果你唔係指指點點,補充資料,話嗰段嘢有咩問題,嗰個user係邊個,針對事唔係針對人,客氣啲嘅,我亦會以禮相待!謝謝!
又點樣笑你法呀 提吓你咪放啲未證實消息出嚟都有錯呀
得罪講句 19年之後睇到啲唔確認嘅嘢自己行多步望下好基本喎
後半段建議你套返落自己到 提你一句畀你jer撚住 你搵心理醫生check吓好過啦
我就冇你咁得閒日日入嚟呢個po
撳入嚟見到 順便提吓你唔好擺啲未證實消息又叫指指點點呀
凸個頭出嚟,你就預咗啦!我點知係咪未證實,樣樣都以你高標準去證實,你人生有咩係100%證實咗先做?簡單一句口痕就扮好心,太虛偽!係好心就提供多啲資料,我會感謝!我冇你依啲社會壓力,我冇出聲一排先講啫,我幫你睇通你嘅問題,希望幫到你!
咩叫未證實?我冇需要按你個標準?我見到英文講有嘢宣布,提吓大家啫!嗰段韓文我唔識,佢有整蠱嘅,你咪簡單講段嘢講咩囉!你又唔講,你係咪都唔識?你如果好心就會補充資料,依啲先係真正提點,你依家只係抽水,人哋講,你又講嘅口痕友呀!踢爆咗你啦!
好簡單 請問個source係咪官方出嘅?求其一張cap圖代表到啲咩?結果論嚟睇的確係有MISAMO comeback 但當刻可信性根本就好低 咁唔share出嚟好正常啫
你根本就覺得我嗰句reply有惡意 提吓你就畀你打一串嘢出嚟插我 而家仲要懶係嘢話睇通我啲問題 得啖笑 跌落地下揦翻拃沙
廢事同你繼續打泥漿摔角 你啱
我當時見英文講有嘢宣布,宣布內容都唔知點證實?只係提個醒有嘢宣布,根本無傷大雅!你如果知道有咩問題,你咪簡單講段嘢內容,如果你唔講或其實你依家都唔知,咁無討論點喎!
補充一個回應,善意惡意好易睇,有啲人會話你錯或者提醒你,但又唔話你知點解,你自己估啦,咁就冇乜幫助,純粹突顯我可以玩你!相對嘅就之前寫咗,唔再重覆!

通常人哋客氣,我亦會客氣!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞