[ONCE] TWICE討論區(235) Ready To Be Japan Special 嚟啦! 想曬死定淋濕哂?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
自己過濾下先好難咩 啲未確認消息唔share好基本啫
講到自己咁巴閉,識得過濾!百分百咁!有資料你咪補充囉,使乜做判官串串貢!使唔使大家發脾氣哂Post畀人過濾下先Post!律人寬己,講風涼話!
https://x.com/lry2yb/status/1815285051451408406?s=46&t=8JzqHWC4RfmDGsD9SFCX3w

就係依個post,我唔識韓文,英文講有嘢宣布,依家咪宣布咗啦!我以後都會咁post,我bona fide,我唔係黑粉,亦想Twice好!我唔再啞忍,亦唔理你指指點點!
痴撚線 冇啦啦要喺度畀你屌 提你咪將啲未證實消息放上嚟都有錯 咁都叫判官呀
事實就係你share嗰個source求其cap張圖就話28/7有特別公佈 咁我係咪求其擺張cap圖上嚟話TWICE聽日解散你又信呀
好耐都冇喺度留言 見到好心提一句畀你屌鳩我講風涼話 阿叔你食藥控制下自己情緒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞