[thank you and goodbye checo] F1 2024 英國站 討論區 2

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
當場靜哂之後就f r 粗口出哂
早兩日係咪已經傳話續左約但係差都會炒?
下年沙巴 係咪又一個要後悔
牙素夠唔夠膽車拍尻咸狗個頭?
爛floor P4仲想點
有得番f1算好啦
傳聞話有exit clause
返左歐洲就 DNF or 7/8完賽
麥除時有機
可以賠錢解約嘅.......或者其實可能合約入面有條款寫咗成績差可以炒呢?
火星人Max
支持佐治仔連贏兩站
傳聞有performance clause
Commonwealth 集郵
我咪就係講, 3大隊benz mc 都係兩個人都keep 到前列
阿佩狗大哥近咁多場係咪第5都無?唔係好記得
靠max 一個 而且唔再係穩嬴, 遲早跌廠冠
唔意外呀
次次佢係後面唔係炒就係爛車㗎啦
無計 要搏命
唔夠膽但係DH最叻係意外
咸爺可以申請留隊
卡塔爾成功擋住
平治嗰個位而家勁吸引
ok
不如咁
平簽辛斯 然後用辛斯trade返咸返嚟
19max個車底玩rally玩爛咗,排到咁都算好好
今個weekend toto開心到
平pole + p2
kimi仔贏f2 sprint
I understand that, without my agreement, Scuderia Ferrari have put out a press release late this afternoon that I am driving for them next year. This is wrong and I have not signed a contract with Ferrari for 2025. I will be driving for Mercedes next year.
對上一次係1982站法國站
唔計主場已經要數到1983年聖馬力諾站
英撚主場all podium要數到1965年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞