03:00 歐國盃8強 葡萄牙 vs 法國 即討區5

267 回覆
11 Like 1 Dislike
因為比比carry囉
標波閘波包後指揮再後場hold波
41歲踢到足
根本痴撚線
個chance都係佢fake開個中堅先有,仲要係拗後先抽到個波,你話好易食又唔算
講chance 維天拿對正龍門撞射去緬朗心口仲廢啦
法國其實明顯對自己射碼有信心先踢到咁撚消極
呢份執著唔係人人都有
值得踢下一屆世界盃
啲朗狗仔癲到

唔知以為睇緊第二場波
英撚又係咁 隊隊90分鐘唔想輸
12m練到有信心 結果場場閪波
euro20決賽: am i a joke to you
真係閪住入四強
成場波最好睇係最後一分鐘
射12碼個分鐘
法國近年算唔算係眾人惡夢 不停成為球星國家夢嘅攔路虎18年經典十六強送阿根廷登機 全世界都以為美欺世盃夢碎(22年復仇成功) 跟住四強親手終結比利時黃金一代 如果比利時過到法國應該都可以攞冠 比利時從呢一次走向下坡。22世盃對英撚8強世紀大戰又將英撚夢碎 簡尼等人又要等多四年 跟住24歐洲杯 個個都睇好提子12m晉級 包皮都唔想出手點知一樣送球玉同pepe 兩位提子傳奇出局 兩位最後探戈八強含淚出局 法國次次都好似知道佢地唔易踢 踢落都唔係最顯眼嗰隊,但你想喺淘汰賽90分鐘做低佢地 真係難過登天
國際大反派
依家老左收左火夠哂策8陣
經驗夠哂路數夠好呢D老後衛揾食招數有哂
仲唔夠係條粉腸40歲身體質素個層踢出黎仲頂到下
攞件身體質素技術都KEEP唔到既黎比
比比明明c朗都一樣老,但反而冇人講佢阻左後生仔,雙重標準,聽埋唔明點解教練唔肯棄用c朗?
因為比比carry囉
標波閘波包後指揮再後場hold波
41歲踢到足
根本痴撚線
依家老左收左火夠哂穩陣
經驗夠哂路數夠好呢D老後衛揾食招數有哂
仲唔夠係條粉腸40歲身體質素個層踢出黎仲頂到下
攞件身體質素技術都KEEP唔到既黎比
因為近年整體嚟講世一嘅國家隊就係法國
所以咪有你講嘅情況出現
上次法國係90分鐘內被對手淘汰應該要數到2014世界盃8強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞