03:00 歐國盃8強 葡萄牙 vs 法國 即討區5

267 回覆
11 Like 1 Dislike
好多曾經叱咤風雲嘅人,都唔願意喺走下坡時退落嚟,係都要玩爛為止。

Biden 有眼見。英始女皇都係,早20年就應該退位。
你朗5碼都炒仲屌咩人炒12碼
我幾時有搵遮醜布呀傻閪佢事實係踢得差 成場波踢佢一個咩傻閪 咁唔撚入12碼個個係咪隻疤狗前鋒呀 咁屌埋佢有咩問題呀on9仔
咁咪屌埋一份 兩個一齊屌 隻疤狗前鋒
反朗好撚堅持所有人都要屌朗 將佢當做唯一戰犯先得
某程度上係同嗰啲小粉紅差唔多 總之我要全啱 你要全錯 其實係冇討論嘅價值
麥總統係加時上半場完主動畀個臂章迪甘斯,示意要換走佢
丙朗個心態可能係「只有我場場由第一分鐘踢到最後一分鐘,球隊先搞口得掂」
咪就係
咁講美斯對厄瓜多爾又做咗啲乜撚嘢?
美斯冇表現就正常 唔通場場有表現咩?
阿朗冇表現,就做戰犯
佢唔肯接受「其實自己唔踢足90/120分鐘都可以幫到球隊」,呢樣嘢去到2026甚至2046都唔會變

我會為比比覺得心酸,但唔會為丙朗覺得可惜
美斯對厄瓜多爾又做咗啲乜撚嘢
問題點解佢冇表現就要講到佢戰犯?
美斯對厄瓜多爾甚至射失十二碼點解冇人講?
根本傳媒好大程度已經幫人洗腦
美斯冇表現就唔怪佢 唔通場場有表演咩?
C朗冇表現,就即刻做戰犯
我都覺得啲球迷罵戰好on9,亦無興趣搵戰犯
只係覺得佢真係無必要(逼自己)場場正選踢足
丙朗冇咗嗰種倔強自負,就唔會有2018年及之前嗰段成就,但隨住狀態退化而嗰種自負不變,就形成今時今日咁嘅落差
入球個角球係美斯開
朗炒big chance 唔可以做戰犯?
提子今場3個戰犯 朗 Felix 領隊
我又睇唔到嗰球點樣big chance比後咗再加彈地波
開左個角
咁你繼續睇唔到
吹到洗腦on99
啲朗狗以前咪又係話三十幾歲重想點
不嬲fans都幫偶像搵籍口架啦
你估美斯以前冇表現啲朗冇衝出黎咩
只係拎完世界盃啲朗狗已經死得7788
如果唔係琴日炒12m點會咁少po
唔想再見到Felix出現係提子國家隊。
美斯個國家係阿根廷
C 朗個隊係葡萄牙
你睇felix 最後先換入黎
體力無消耗都射中柱
踢足120分鐘嘅都射得好過佢
唔講C朗
連B 華成日唔入12 碼又踢足120 分鐘都夠膽射掛網
葡萄牙根本就無一個好嘅正前
上季比圖喺烏甸尼斯踢得好好,今年下滑咗有啲可惜,佢絕對係中鋒最佳人選
完 朗
比比大哥盡力了
第一次見
比比明明c朗都一樣老,但反而冇人講佢阻左後生仔,雙重標準,聽埋唔明點解教練唔肯棄用c朗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞