[Here to stay]曼聯終極FF轉會吹水區 [2764]

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
追住含
🚨在過去的幾個小時裡,迪列特拒絕了利物浦和巴黎聖日耳門,兩家球會都被告知,「球員只想加盟曼聯」。
三大契仔出齊
球會同國家隊都冇正選 真係咁有信心?
女小學生夜送外賣 記者實測身份 屋cam直擊妙技避穿煲
https://lih.kg/bKOkBrV
#11 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

點狗
又每日傾電話
多咀狗
Exclusive: #MUFC set to hire Jelle ten Rouwelaar as new goalkeeping coach. Worked at Burnley last two years, seen as suiting Erik ten Hag ideology.

Ten Rouwelaar had joined Ajax so work on to sort departure.

Rich Hartis leaves after five years [Laurie Whitwell]

@Manchester_Utdfc
拜仁唔用佢姐
再差都冇可能差過dier
坦哥搵晒班自己友黎都踢唔出野咁典算
你無諗過Dier喺拜狗依半季已經係最穩嗰個
又荷蘭人

如果坦26年唔續唔成約就成堆荷蘭兵係隊
First time?
雲佬坐正
咩意思
結果咪雞胸+第三
麥堅尼哭哭

不過係英超證明下自己先啦
唔好下季過軌就得
最緊要嘅防中位反而唔係自己友
van der gaag 走。。。係咪比人宮鬥鬥走咗,定係ineos 談判續約要求嘅條件,一路覺得佢有料之人。。

依幾年一路跟住坦做助教,無咗佢坦會唔會搞唔掂
Trust the process
FDJ
雲佬直接接手原班人馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞