[Here to stay]曼聯終極FF轉會吹水區 [2764]

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
2億先含淚賣
有冇人有睇開意假? 見祖話賣基艾沙又對山有興趣?基艾沙以前好撚勁,發生咗咩事?
好似又係成日傷
前十字韌帶斷裂
lm支持
同比寧咸撞哂位
含淚賣當家球星福哥
猁狗老細唔肯使錢買人先要賣人籌旗啫
我曼差bruno 個筆錢開飯咩
坦個plan 般哥仲係key player
你買唔到咁上下level replace 佢宜家賣走係冇意思
呢個又係傷到殘哂
整係想知木會唔會返嚟
1. 真係搵到個人replace 佢
2. 曼又唔夠錢買呢個人, 要賣人籌旗
3. 全隊除咗bruno 之後冇人要, 得佢賣得出
以上3個條件全部達成, 我支持賣bruno

如果條件1唔成立, 賣黎做乜? 都冇人replace
如果條件2唔成立, 咁咪直接買replacement 慢慢輪換接班
如果條件3唔成立, 咁咪賣走其他deadwood 先, 成隊垃圾大把人要清
點解水晶宮全隊都係呢D樣+髮型
宣明會
St George 全英top tier訓練場
女足黎講
你講漏左當時沙拿 文尼已經擔到大旗
上季無左般狗都唔知踢乜柒啦
🚨⚪️⚫️ Juventus consider price tag around €25m with add-ons included for Federico Chiesa as current deal expires in June 2025, not being extended.

Juventus are prepared to sell Chiesa who's currently not part of Thiago Motta's plans, as confirmed yesterday.

賣到真係笑撚住喊
水晶宮係非洲
做咩德國個盤調轉咗,係我眼花定咩頭先仲讓緊西班牙,依家受讓既
早兩年好似大傷,之後都踢唔返起
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞