一人分享一件見到人走光經歷

409 回覆
53 Like 385 Dislike
dormy inn有套啡色睡衣俾你浸完溫泉著
有次浸完係休息室食緊免費雪糕
有個泡菜少婦帶住個女黎休息
件啡色睡衣係明顯大左一個碼超鬆身
佢一烏低身同個女玩
真空出街唔講,佢預左比人睇
有次開會有個女同事着條中間開叉既裙,一坐就見到條深藍under,過左10幾分鐘佢先醒水搵野擋。條裙正常合腳坐一定走光,都唔撚知邊到買
Up
中學上堂 某啲科會分組坐要啲枱拍埋一齊 所以會對住唔同方向坐
有兩次見到女同學露底
攞line
小學女同學好鐘意擘大腳上堂
一擰轉身就見到枱底,佢條底褲白色

中學陸運會
有條女發育很好 已經有c d cup 姣閪黎特登嗰日唔撚帶bra
烏低身連粒lin 都睇埋 即刻硬過鐵棍
同對情侶講
有次lunch 樓下商場有活動
擺左d單車機
黑人鬼婆 著西裝裙 好認真踩
咁岩我係佢前面 白色 好大對比
🤤
蒲台島行下 食豆腐花 隔離台有班廿幾三十既似係游定潛完水上黎 有條女三點式上面個pat無墊又薄 兩粒Lin大大粒清清楚楚望到晒
學生妹款式好可愛
純文字討論
體育堂拉筋睇到女同學露lin
搭飛機經歷,真人真事

上機前已經一直留意一條著綠色連身裙仔既女

目測廿歲出頭,唔算大波波但勝在青春無敵又瘦又白滑,條裙仔又剛好包住屎忽

上到機可惜我坐好前,見佢去左後邊就放棄打算落機再繼續視姦佢

點知飛到一半突然急屎,即刻衝去廁所

我真係要感謝督屎,我一打開廁所門就見到頭先個綠色連身裙妹豬除左鞋踎咗係廁所板痾尿

成塊閪一覽無遺

我反應都算快,即刻專注望實塊閪記住咗個形狀

確保有深刻印象,再四目交投講句唔好思關門出去

我等佢痾完出嚟我再講多句sorry

佢有輕輕點點頭話門鎖壞左鎖唔實。(但明明就冇…)

你以為我喺真心有歉意想講sorry?

其實我係等佢出咗嚟再即刻入去感受塊廁板嘅餘溫阿
係學校去殘廁見到女同學換衫
褲袋...走光?
小弟以前個年代 見到bra帶都當走光了
Up
細個去班會長洲camp
夜晚圍圈吹水
班花坐對面,著真理褲打座坐
條底褲又鬆鬆地,成隻gap露曬出黎,望左成晚
跟阿爸阿媽去鞋舖
坐低on99等果陣對面有家人試鞋
其中有個鬆身衫竹升妹烏低身著鞋
睇晒對又白又滑大波波
賣鞋交收,
個靚女突然之間wu低身,
佢著住件鬆身衫,
入面一覧無違
至少有d,黑色bra
屌好有畫面
笑到仆街
Ching 戰前出世
戰前即係2019前?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞