一人分享一件見到人走光經歷

419 回覆
54 Like 391 Dislike
去船P , 圍埋一齊玩啤牌, 見到有個女仔彎低係咁露點
最後我眼神提佢 ,佢就會意拉番正 , 之後做左排密友

另一次, 朋友個f.d全船最靚
我自己游左陣佢又落水搵我玩
係船尾游同傾左陣 ,
佢上水個下唔係好夠力, 上得慢
條泳裙白色入面泳褲都白色 , 無打底
一上水成塊睇哂 好似無著咁
靚到我呆左
走個陣無拎電話諗住好快會再見
點知極快會個富二代溝左, 嫁埋上大陸做左富奶奶

問朋友有冇食過, 佢竟然話硬係對佢無興趣 , 連溝都無
下次留意下先
同cup都有分唔同shape,成舊肉貼得住先唔會離。而且要挺胸先會貼。警鐘胸先有可能烏低身縮膊都唔離
但bra唔係好多人識揀,巿面亦唔多選擇
9up比喻你可以諗下同樣高度(cup size), 本身係日式碗嘅波波但用中式飯碗bra就錯哂,而且真肉係立體唔同分佈
最常見係上胸無肉, 呢種bra杯位同bra帶連接個三角位就會鬆

如果c/d都會離到睇到lin,估計係push得太勁
久違既潮文文筆
中學成班同學去露營
雖然男仔一個營女仔一個營
但係女仔都照換哂背心唔戴罩瞓教
我就早起身喺出面吹下風玩下手機
女仔個營拉開條鏈,好自然望咗過去
就見到個女同學烏低身
睇哂成對波,見唔到是咪Pink
但係地心吸力咁睇係有C
真係畢生難忘。
你未了解過就拒絕 同我以前一撚樣
#19係咪就係講緊你?
中學搭地鐵,有個女人著Tube Top 加件透視Tee
Tube Top 唔穩陣,Sir 咗落嚟,露出黑Lin一粒、當年未見過真Lin, 思想衝擊好大
粒點咩色
粒lin好長,啡啡黑黑好想啜
開口問就有一半機會成功
想睇全船最靚係咩樣
巴打有冇考慮過在座各位嘅感受
有活動喺禮堂搞,冇檯凳大家坐地下,要小組圍埋喺張大紙上畫畫。
我就係做大會拍攝嗰個,當時攞住支鏡頭周圍影下活動過程。
當時有位女同學著裙踎喺地下,喺地面嘅紙上畫畫,我就企咗喺佢正前,鏡頭放我胸前影落佢地面張紙。錄影時都冇為意,但係返去剪片時發現睇到佢條淺藍色底褲

我都唔想㗎,點估到由上影向下可以影到裙底咁神奇
男人最仇男
試過坐下層樓梯前嘅走廊邊關愛座,發現呢個位景色幾好,之後有時冇乜人都會坐下
經驗上最易走光都係微波女,一烏低身好易
易離罩見lin而不自知

短裙女只要附近光線充足(地鐵日頭行露天段)如果唔翹腳就算用袋遮都容易見到底底

鞋店應該係最易走光既地方,又有坐響道烏低身試鞋,著鞋,遠睇可睇底底,近睇可睇lin (微波女限定)
都要視乎條女件衫領有幾闊,此乃關鍵
彈開啦洗唔洗比人屌過屎窟先叫了解?

我有同性戀朋友,但佢哋唔會明知其他人唔係基都日撚日提基嘢囉

係得連登啲仆街基佬 唔撚識尊重日撚日踩場提基嘢

你哋自己開個 post 括返住gay ,咁我仲入嚟話你就我錯啫

但你哋又唔撚係,成日戇鳩當有趣 整臭同性戀個朵咪你哋陷家剷囉,同公廁𥄫人條丁啲仆街一撚樣
點解我去既時候無
見到個bra就已經係走光?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞