慘遭血洗輸84分!U17男籃世界盃中國受美國「震撼教育」

287 回覆
207 Like 5 Dislike
望highlight 已經見美國finish 已經唔算特別好, 籃底成日miss D easy 2
但係大陸D transition 仲垃圾 成日俾人截

如果finish 得好D 大陸會輸仲多
中國女排係近十年差左
但講緊之前中國女排係痴撚線級別

中國女足都唔係廢
主要呢D球類活動大部分係靠體格多
中國男子體格比外國人輸蝕
但中國女子唔會比外國女子輸太多
所以有得踢

女排最痴線個班主力,你留意下,大部分都係山東婆個D地方
一個抽死十幾個男人個隻
大陸男人體格仲要輸蝕過日韓
不過啱啱世界女排聯賽日本打到決賽
中國就輸畀日本八強出局 佢話留力奧運喎
大陸出後備
日本全主力
咁梗係日本贏啦
啱啱炒菲律賓差唔多100分大陸又贏
支支話要留力打奧運同埋俾多啲時間主力休息

https://youtu.be/2lDFQFYBfRQ?feature=shared

大陸女排都係正常大陸女人樣,唔係山東婆

https://youtu.be/2lDFQFYBfRQ?feature=shared

中國女排都係正常中國女人樣,唔係山東婆
而家大陸女排好多都唔係屬於大隻型個款
點解唔搵廣州班黑人入大陸
大陸隊在U17世界盃小組賽B組的第二輪,以73:70險勝法國隊,拿下首場勝利

估唔到大陸贏到法國

https://youtu.be/VWYw6ktSTLA
恥辱,有辱國體,返到大陸全部打靶
以前姚明年代有朱芳雨嘅三分拉一拉防線,guard 都唔錯,而家個個位都兩頭唔到岸
姚明個陣既大陸隊半場可以同美國隊拉鋸下
大陸隊渣啫,我同埋班friend落場打應該可以同美國隊五五波

嗰隻『人型雪糕筒』根本唔識打波
美國佬真係仆街
明知大陸唔敢攞多兩分就狂炒
中國女排係近十年差左
但講緊之前中國女排係痴撚線級別

中國女足都唔係廢
主要呢D球類活動大部分係靠體格多
中國男子體格比外國人輸蝕
但中國女子唔會比外國女子輸太多
所以有得踢

女排最痴線個班主力,你留意下,大部分都係山東婆個D地方
一個抽死十幾個男人個隻
其實大陸男子球類身高唔輸蝕
例如排球嗰班都唔係特別矮
足球更加身高無咁重要

不過大陸男子團體只要多過兩個人就一定係廢
希望大陸第一場贏法國之後
冇覺得自己好勁、沾沾自喜、超法趕美

點知第二場即刻夢醒就 ...

真係笑到噴茶
美國佬籃球世一, 支那預咗『崩盤』
諗起有段片
個老公打緊機玩fifa ps5
個老婆問佢睇咩
佢話睇世界盃
佢問老公 大陸隊呢?
老公答 同你一樣向屋企睇緊世界盃
傳波都未撚掂
睇咗場比賽你覺得佢值得攞咩
後尾美國已經放鬆好多但支畜連拎多兩分都驚
即何詩蓓都係算數?
防守廢到顛
基本上剷入去針住佢打 消佢體力就搞掂
以前啲球員收少啲人工都想出國打波,宜家個個都留係cba做土皇帝
所謂中國女子隊特別勁依個印象只不過係以前其他國家唔會好似中國咁用大量資源去train 女子隊

其他國家女子隊好多時都係業餘水準 所以會比中國屈機

近幾十年其他國家都開始擺資源落不同既女子隊咁中國咪慢慢收皮囉

女子足球最明顯

女排因為有觀賞性所以一向都唔錯 不過中國隊成續滑落我覺得其實係其他隊勁左 唔係中國差左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞