放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(308)

334 回覆
0 Like 4 Dislike
睇yt留言
話依家短期內逢星期一 二都會係重播
cls 公司
其實唔使鬧 大家都明大勢已去 五堅情都開始無人睇 何況娛百 兩邊都可以同時收皮差唔多時間了
唔明點解佢地係狼殺最hit嗰期個個唔玩 上少d都好過完全唔黎 悶咪玩新板
GG
覺得自己唔洗再靠狼人殺
事實係3個都dur晒皮
weplay 素人咁勁
播得少到都無人睇無人想討論
嚟多啲新人幾好
Weplay + 星狼

然後楊士宏個啲可以唔駛再嚟
阻住左被狼殺耽誤既歌唱事業嘛

果時好似大部分粉絲都贊成退出狼殺

而且陳零韭仲有 COVID 後遺症唔可以玩咁大壓力既遊戲呢

訓左無睇,今屆金曲獎五堅情有人入圍/得獎未?
佢地憑咩 全部唱啲口水歌 商業rap
我唔信係因為壓力喎講真
玩左咁耐 佢又熟超班級 會有幾大壓力 一般生活大把野仲大壓力啦
而且 我好似冇聽過中過武肺會唔受得壓
玩得幾好 而且都唔怕丑敢講野
https://youtu.be/KYTsYfjLYss

偶像咁講我地粉絲咁信
佢到後期已經唔想玩,搵個藉口姐
卜心間手搖店出事
道歉咪無事囉仲死撐
因為佢地真係好多fans
十盛今件先開都勁快開到7/8間分店
小吳成日po去韓國香港都遇到好多fans
但今次道歉下面都係屌佢地多
佢地真係潛同死撐太多日
俾人爆既唔止佢地一間
得佢地咁衰一直唔覆/del留言/死撐話無講過自己係鮮奶只係你地get錯
仲po心靈雞湯呻俾人攻擊
Fans多就大哂咩
冇睇到卜心死撐 係ig ? 佢間野飲都係新開 咁快開到7 8間勁癲
發覺佢地每次出事

都係死到臨頭 走投無路先會出黎道歉
係啊 月頭被踢爆
十盛出左聲明話佢地從來都無講過自己係鮮奶
所以他地無錯
之後上星期有人上dcard講卜心del留言
問極都唔覆
跟住星期日卜心同小吳就出ig story話佢地無犯法
政府機構都證明佢地做法無錯之類
即係無寫係鮮奶所以無商品說明錯誤
鮮奶溝奶精呢個做法都無問題
但俾人一直攻擊好慘喎
十盛又無啦啦搞活動咩買一送一
俾人屌得仲勁d人屌佢地玩文字藝術
所以最後都係要道歉
D人屌佢地剩係玩文字藝術
成個brand由logo到宣傳都做到好似係用北海道鮮奶
點知最後俾人踢爆係北海道奶源(?)+台灣統一鮮奶+奶精
比例不明
但他杯價係同鮮奶奶茶一樣咁貴
有睇卜心ig 好似完全唔覺有提呢件事 照去ad 照去玩 雖然間野應該係掛名 但好似完全don’t fucking care 咁
割韭菜
卜心小吳今次擺明有心詐騙仲扮無辜
話係同行抹黑佢地
2個面皮厚到爆
根本冇當過fans係人 剩係當係atm
鋒澤一年唔夠又嚟開show 幾條友分拆咁嚟略水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞