放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(308)

334 回覆
0 Like 4 Dislike
個個timeslot重播緊叮咚五堅情
nplm
你能畢業嗎上季幾好笑
今次已經有啲悶
但期待高中有沁仔
唔知今日小賴香港演唱會賣成點
唔知搞唔搞得成
不可抗力啦開個100人場比佢就差唔多
888-1188 點解會賣到咁貴
都無人睇 唔賣貴啲點維皮
總有一百幾十個傻閪願意比
咁貴
做決策條友炒得
華丞妍其實聊嘅都係正邏輯
但係個格唔知點解硬係好衰
我都想投佢出去
香港演唱會平均都係呢d價
其實佢真係唔唱得 如果唔係五堅佢點會做到歌手
佢開talk show可能仲賣得
好衰咩?
之前有人話過佢太鐵頭

我覺得佢又無起狀態無貼面
又唔似凱希果啲鐵頭得黎要嗆辣妹
又唔似冠宇果啲好似高高在上,盤完比你聽又聽唔明side9氣既感覺
比人打又唔會扁咀或者發老脾

結果論計,全場得佢保到站錯邊既艾莉
見到啲奇怪刀法(唔刀金水警長女巫)
就知狼會出係3 5 11 12呢啲配置到

雨 艾 偉做狼一定刀6先

2狼王警上發後置位查殺的確要盤下多狼上警
1真預竟然冇呢個思考量 大家都放過5 12

不過要出我都會出3先 好難出到12
我以為12 係丘 正路得12 或 10會連5 11
第2晚唔係刀女巫先, 起身死5 7(銀水) 11,
就知一定有隻狼入左鏈,
5警上發言都好差, 聽感勁似狼向隊友遞話,叫2死左要帶1先唔好帶女巫咁
會盤5係個隻入左鏈既狼

3,4發言唔好,但狀態真係好似暈既2個好人
但咁匪又好難唔投佢地先

淨低個隻12又真係幾難捉
但其實10個狀態都好唔似狼
(會連5同11, 又真係似10既)
見d人個個屌3 4唔係雙狼 其實覺得似係岀完 岀錯先岀3 講真冇視覺齋聽發言3 4真係好匪 8 10都匪過12
又盜賊又丘比特 或者之前雙機械狼之類七國咁亂既局應該點盤
其實5警上發言已經差,單靠格局去站邊已經唔符合佢既配置
警下11仲話5好,10仲要話11已經講晒佢要講既野

盤到5 11 係情侶,10就一定係丘

4站錯邊,又聊得唔好,佢係抵死,唯一保到佢係佢票型衝
但3保4好難係狼,4係一定比人推
所以8推3 4係唔知想點

12唔算聊得好,不過兩輪推到好人,獵人再帶錯
8永遠都係覺得如果3保4
3身份就比4低
所以4唔係 就要出3
今日冇預告係咪又重播
上星期已經被人屌重播唔通知聲
娛百班人run到個節目咁真係準備執得
播唔播都唔講聲
係咪已經無錄新節目 播埋啲存貨就摺
係咪依家星期一二都冇野睇
頂真係又冇野播
執柒左佢啦
上星期已經俾人屌
呢個星期狂到重播都擺youtuber
擺明話你知我重播吹咩
我就係唔解釋
仆街我要重睇我自己搵唔好?
明明本身就擺左係channel到
半年都過左又無狼者又無季賽
執啦仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞