[IOS] 龍珠 爆裂激戰(279) 記錄蜜師兄的紀錄

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
小西又柒
走開啦 改埋曬啲pk topic
冇人浸你玩呀依到
想問下點樣浸法?
浸溫泉?
浸你個頭入屎坑
好似勁過mvp個張?
係 不過極系食唔到領域
各有特色,不過比我會out 力極意先,mvp 菲避唔到都死唔去,只要唔係比人鎖頭位/全體必
有冇完美第七宇宙隊組法?
體雙藍開始接唔到招,如果零道具mission 應該下個out 佢
如果唔用獸飯客串
宇宙篇 力位有咩人選
合體八婆
真係接唔到咩 宜家知17同技初兆都谷番起個輕傷
唔計鎖位依啲 我未試過體雙藍比人打出街wo
呢隻未變身都好似脆脆地
Btw 會唔會比埋kary/知極偷步極eza埋
打深藍7唔記得尾關定尾二關接近出盡必食大招扣120萬,用知深藍尾關無道具食必都只係雙位數,所以宜家排體雙藍三位算,其實技極意都唔多好,未變身好脆,但200%雙隊長無得郁佢住
放到3位都夠啦 隻隻都要放1位咩
咁其他位搵咩放
同埋玻璃大炮頂到普攻我已經覺得問題不大
極意兆最成日發生係閃曬全部攻擊之後食必
龍珠取得方式!
2024年 七夕波魯加神龍集中post

龍珠將於每日中午12點更新

第一星期
1星珠: 6/28 龜仙人關通關 1次
2星珠: 6/29 使用短冊換取角色1次
3星珠: 6/30 組隊內含”神次元”類別角色1名通關1次
4星珠: 7/1 友情召喚1次
5星珠: 7/2 消費77體力
6星珠: 7/3 必殺技lv提升1次
7星珠: 7/4 組隊同一屬性隊伍通關1次

第二星期
1星珠: 7/5 Z覺醒任意一名角色
2星珠: 7/6 點擊主頁橫幅最後一張
3星珠: 7/7 DK覺醒任意一名角色
4星珠: 7/8 以五屬性通關任意關卡
5星珠: 7/9 取得七顆虹氣玉並通關關卡(打超激戰)比較容易達成
6星珠: 7/10 使用一次修煉場所
7星珠: 7/11 點擊召喚頁面的探測器

第三星期
1星珠: 7/12 使用婆婆點數
2星珠: 7/13 提升連鎖(Link)等級一次
3星珠: 7/14 使用輔助回憶一次
4星珠: 7/15 隊伍內有一名正義的夥伴並通關一次
5星珠: 7/16不受到任何傷害並通關
6星珠: 7/17 以極系五屬性 組隊並通關一次
7星珠: 7/18 一分內通關一次
返去蜜狗po拉
終於都露出本來面目
睇你點睇,同一個位死兩三次就要諗換人,特別啲限次數、mission 果啲關
問題係我又真係未試過因為雙人藍頭死2 3次
嚴重啲咁講 技初兆死嘅機率仲高過佢
同埋最慘係 金菲17要疊好個被動先高火力
唔同體雙人一黎就係果個水平
第7宇宙一堆高火力 放佢第3位係咪真係疊到攻都成問題
宜家成隊cat就係明明可以打得快 但我唔比你快
要就開場地 疊攻防 煩到死
打咁快有咩好玩

An 機已經開始拋離ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞