[IOS] 龍珠 爆裂激戰(279) 記錄蜜師兄的紀錄

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
國服?
回憶緊日服的慘痛
上半強追大波
結果獸飯要課晒全部特石
特石啫
可能好快可以用幣換
真係 佢已經樣衰 講英文仲要難聽
隔離條仔都唔係好 但都正正常常先啦
極>超 除非你完全冇第2隊代替獸飯隊
最多咪打得辛苦啲 但極系5色任冇大波仲辛苦過你冇獸飯
屌你老母幾時同步埋啲優惠俾日版
佢呢次仲加多個優惠,突然同日版一樣無晒優惠一定好不滿,估佢九成以後同步活動但唔同步優惠
屌肥鳩老母啦
乜柒優惠都冇 我啲友情點仲等緊抽大界
肯定無,其實差別待遇都合理,長遠server 做分流,國際吸人可能性都大過日本境內
an 狗有第一未
發夢就有

已經追到同ios 一樣排名,+ oil
隻極意點解去到5回合都無得變身開力場
Lm估隻極意係第二/三turn先出嚟
登場起計第5回合
隻金菲17真係第七宇宙cat之恥
『潜在追撃含め1ターン最大5回攻撃、最低でも3回攻撃』に加えて攻撃回数×17%軽減の性能を獲得しました。

行動後はほぼ常時68%軽減~85%軽減

每一擊有17%減傷
我岩岩睇多次條描述 都諗會唔會好似大波老豆咁每攻擊都有
如果係咁就應該真係勁了 收番個言論
隻金菲由一開始推出蹲到宜家 終於有出頭天
反而推七宇宙二獎唔駛eza 都得,已經無位入,eza 都浪費左,等多一兩年勁過呢批lr eza
ATK:1680万+1141万+1310万+789万=合計ATK4,922万&HP77%以下で77%~100%会心、HP78%以上で0%~51%会心、アクティブ発動時100%会心

DEF:行動前50.2万、行動後75.3万&68%軽減、アクティブ行動前88.9万、アクティブ行動後133万&68%軽減
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞