[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
應該7788
開操就公佈
慈英完成轉會手續後接受《體路》簡短訪問,指早前到日本J2球會試腳,得到奇妙又寶貴的經驗:「我覺得試腳表現不錯,但認為在那裡的上陣機會不夠多。我很想享受足球、想踢多一點,享受才令球員不會容易有心理問題,亦有更多動力繼續踢下去。」他透露傑志早在其5月返港時已開出合約,但認為若自己不先到日本試腳就會後悔,到從日本返港後就在短時間內與傑志簽約。

在傑志足球學院出身的慈英指非常高興能重返球隊,希望以110%的努力助球隊重奪冠軍並出戰亞洲賽,自己亦期待有朝一日能參與亞冠盃。他透露與傑志的合約年期不長,簽約前亦曾與會長伍健交談,得到滿意回覆後終決定加盟:「合約的問題都要視乎我之後的成長和所得的機會,如果半季、一季後真的有很大成長和進步空間,才會再決定會否領取特區護照,始終我只是20歲,還有很多時間去考慮。」

https://www.sportsroad.hk/archives/488325
即係佢想上場多D
但係J2都踢唔到正選能力大約係幾多?
https://www.instagram.com/p/C83vu3FS79g/

真係有人搞優秀評述員大選
同巴拉克一齊打包去加沙算。
J3以下
試想像神田J3都唔係常規有得上
唔好急啦一步一步黎
到佢到時要用外援身份冇得落場
到時又有多個契機攞Passport
傑好似傷d
半隊正選
我很想享受足球、想踢多一點,享受才令球員不會容易有心理問題,亦有更多動力繼續踢下去。

會退休啦
傑志直頭成個正選中場走晒
一定係撐大頭 冇頭哥就冇後面嗰幾個
睇得出件件想變
希望傑理班底都有睇頭啦
https://www.instagram.com/stories/tamirlan_kozubaev/3402320566976492181

N賓大哥次次workout都著大東方
玩留。
Honda黎香港做乜

幫人養仔,唔拎passport 快撚d lan
唔撚係去佛光街見工吓話
有驚喜的訓練團
燈籠今年有講咩
傑志可唔可以推薦慈英去甘巴爾training camp,睇吓有冇西班牙球隊要? 唔知有冇超齡
搵唔到
理果班得幾個 用得到
理文個中場

得摩佬可以駕馭到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞