[7月稲垣好家庭主婦機械人漫改] 我的妻子不具感情 僕の妻は感情がない

225 回覆
3 Like 2 Dislike
第6集開頭好正
老婆唔係度....終於可以大解放....

耍廢生活一流.............
其實呢集動話版 cut左好多野。
漫畫係有兩集講佢有幾唔舍得老婆而家個 cheap樣。

動畫版放重係日常趣事,而漫畫版係更多心理、哲學探討。例如老婆其實好小氣,對屋企其他電器會妒忌、有好勝心。

所以每次睇完動畫,我都會去補番嗰集既漫畫。
呢個作者真係好掂。
點知老婆即刻派分身嚟監住你健康飲食
老婆不嬲小氣,最鐘意記實男人講過乜
有遙距監控
中国出機械人係咪會每分鐘播廣告
播廣告
我唸每個人條 uncanny valley curve 都會有d 唔同。
擬真度高未必好感度越高,當過左佢自己條 curve時,擬真度反而係缺點。
所以有d人係會對公仔有好感,但佢識講野就會驚。

只可以話 CL款米娜各方面都 fit for男主條 curve,太擬真對佢黎講可能會產生威脅性。

今集幾好笑
米娜個鄙視眼神再次出現

同在床上攞開小護好正
呢套幾有驚喜,越睇越好睇
今集資訊量有啲大
米娜負責教仔又唔想認個仔
好彩對波係軟
https://www.youtube.com/watch?v=8Dz5ne5xKwU

啱啱先醒起兩個都係芹澤優
依啲劇情差一步就變神作,想知後面會點樣接住依段故事講落去
唔好係胃痛劇情就得
人設搞到睇唔落
米娜系列程式員最後搞到要全身機械化好難唔胃痛
就係呢到痛完算 後面唔好嚟啲更痛
但男豬永遠都只會係處男 仲唔夠胃痛咩
咁點解最後米娜會比人賣左去2手鋪到
話哂都算係個製作人既遺物黎
廢棄品有奇怪理由流出都唔奇怪,而且佢製作人唔係想佢忘記自己,特登俾機會佢發揮作用都唔奇怪,睇完想知點解製作人要全身機械化
本身有病居多。(cancer?)
而且係每部份慢慢逐件咁換。(諗起大魔境既彌美姬)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞