[7月稲垣好家庭主婦機械人漫改] 我的妻子不具感情 僕の妻は感情がない

225 回覆
3 Like 2 Dislike
邊夠巴打你癲
想買超級米娜
蠢到嘔
諗到個問題,隻手唔掂得污糟嘢,會響警號
正常人唯一用途係買個弱智版陪個仔女玩,但其實又唔會放心
所以唯一市場係冇仔女買個返去當女,同埋(性)科技撚、或者機械人處女廚買去返去自己調教。如果冇得買已調教版,間公司應該執咗佢...
唔保障主人私隱,應該犯法
功能不等於智商
超級版最大作用應該係真係似人類
同埋根據女主講法超級版太多功能要適應
可能係少主鐘意動物所以搵動物優先度上升左都係佢既特點
如果留係屋企再耐D可能家務/煮食功能會勁過女主
不過買埋黎唔自帶食譜要請人煮野食真係講唔通
除非話有錢人想機械人照顧個仔但食物想要真人廚師
咁佢可以上網查,有冇食譜其實差唔多,個智能夠用
咩2c
可以吞落肚既野即係食得,唔會響。
如果尿唔算污染,咁未消毒過嘅溪水驚閪咩
無知仲學人咁串咀?
有毒唔係因為有尿,係因為有菌呀叻人。
順便抽下農夫水啫,經過消毒殺菌嘅溪水肯定唔會響,其實個判定係鳩,直接喺個海度跑都實會俾海水整污糟隻手,定係超級米娜個設定完全唔潔癖
會響唔係因為潔癖,係因為有害食用。
有人會覺得尿/精好污糟核突,但實際上食用無害。
家務型先會響,超級米娜唔係家務型
所以超級米娜咩核突玩法都冇系統警告
超級版勁過限定版咁多 完全係3310同iphone既差距
想知2個價錢係差幾遠
正常既啲新科技 應該好多有錢佬買

超級米娜吹到其他機一部都冇見過
750萬yen,平到喊。(現實既話)
禽晚煲左前面幾集漫,作者唔簡單。
跟手試下睇左一集佢既新作,由唔簡易變成好很勁!
小出街姐應該
ミーナ通信#05<スーパーミーナとネコちゃん>『僕の妻は感情がない』#僕妻アニメ https://www.youtube.com/watch?v=9XiMXJNjO3A
盲點,人哋家用機械人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞