邊Q個話依家d android機好順…

147 回覆
169 Like 486 Dislike
唔算,因為android唔會lag
Poco 2k 幾嘅機其實都順
當你在買東西之前想徵詢網友的意見,比方說,你想買耳機然後預算是三千元,千萬不要說「請推薦我三千元以內的耳機」,這樣你只會引來一堆人說「再加一千有更好的選擇」或是「都花這個錢了不如直上OOO」之類的發言。
你該做的是公開表示「三千塊以下的耳機都是垃圾!不服來辯啊!」,然後就會有一堆人為了證明你是錯的而瘋狂推薦三千元以下的高CP值優質耳機。
又唔見我用sony 有問題?我部1 VI好順喎
1VI好多人reort過lag機 不過唔知fix咗未
Xperia 1 VIで動作がカクつく問題、原因は低残像表示か

https://sumahodigest.com/?p=31108
呢個唔係lag,係佢LTPO個frame更新率寫得唔好,有時會莫明奇妙由120hz跳翻落低hz,慢慢等啦,sony啲軟件係有啲奇怪問題
咁係用個面就係lag同唔順
f5pro 順到痴線
唔好見到女團賣廣告,就以為SONY識飛先得架
小弟用iphone 15 + s24, 2 部機做咩都好順,打機o既話MHN同其他電話game都有係2部度玩。 iphone打機順暢但好快熱,an機打耐左會疾平時用開one note, one drive, teams, outlook呢啲工作app,個人認為 iphone 係介面同操作好過an機但an機速度更快,習慣左應該an更加快手
幾時都話idog係最關心Android狀況
你以爲iPhone唔會咩咪又係無端端

13pro max無啦啦全白moon去邊整好?
https://lih.kg/3731008
唔好自欺欺人啦
ANDROID 問題真係多到核爆
唔好自欺欺人啦
IOS 問題真係多到核爆
我有部唔比swipe to answer 嘅13mini
電話唔可以聽電話
笑撚死人
用家問題
屌又一個中伏。 android 三星小米榮耀vivo oppo 唔買走去買sony... 都唔好買pixel
好買唔買,買全Android 最伏既Sony 可以怪邊個

你買三星2500蚊樓上,國產機2000蚊樓上都唔LAG
但平時啲討論淨係講「Android」好咗
唔係講特定牌子嘛

Sony成日都俾人當condom用
冇事嘅時候就可以拉埋入Android陣型成為「Android好多選擇」、「Android有SD card」、「Android有3.5」、「Android有完整mon」嘅一份子
有事嘅時候就「冇人叫你買Android買Sony」
如果真係怕中伏建議落手機店試果個牌子

朗豪坊有SONY店,差唔多成皮既都LAG,開相機放大縮細都LAG,部機仲要熱熱地,明明有冷氣都熱

如果要平,買VIVO OPPO HONOR REDMI 都唔會咁,2000幾蚊都有120Hz。甚至千幾蚊90Hz 都好少疾。
PS:國產摺機不建議

當然平機就唔好旨意有靚相機,但至少相機唔會放大縮細都疾先囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞