大家仲記唔記得呢個 Apple 串 Android 嘅廣告?

52 回覆
35 Like 9 Dislike
當年Steve job話電話大細應該控制響一隻手指公掂到嘅範圍入面
唔應該係要用兩隻手指或者用另一隻手攞住用食指㩒
師兄你正職係咪做翻譯
樓豬講到咁撚樣真係睇死人
樓主1999到
你唔講我都睇唔出佢係翻譯緊
其實點睇都係廣告台詞啦下話
唔係,地盤狗一隻
知咩意思係當年Steve job咁回應記者***出大機apple會唔會記者
仲記唔記三星笑人冇3.5耳機位 笑人留海 笑人電話冇跟火牛
點知自己跟住做
邊有facebook
Appstore都未有
三星而家都仲有出有3.5mm 嘅電話, 仲保留咗sd card, 亦都冇瀏海
旗艦機有冇
唔係拎c9機來打飛機
瀏海 真係好樣衰,破相仔/女
講緊分開copy 幾段嘢
以前嘅廣告成日會提香港
show 香港人
宜家

一直都記得 所以唔覺得Steve有幾勁 我係Gay Cook做CEO先開始用apple product
iPhone SE 呢
Cook 廢, Steve 過譽

驅動科技嘅, 從來唔係 Apple, 佢只係識行銷, 捉摸到消費者心理而成功

而家成個 iOS 都係 Android 早就有嘅功能, ARM 架構都唔係佢發明, 人人都可授權
當年ifan 笑nexus 用NFC添
browser都未有hardware acceleration 要一格格咁上網
https://youtu.be/WaQTfrtnco8?feature=shared
想問下 iphone有冇clipboard功能
啱啱轉左iphone搵極都搵唔到
自從用咗promax 後啲手指長咗, 所以都仲係單手操作
如果SJ仲再生iPhone個mon可能仲係得4”
蘋果 reinvents your finger
我淨係記得shamesung串鳩apple
果陣覺得條片好尷尬, 依家睇返依然覺得好柒
https://www.youtube.com/watch?v=fL-FfAme0dE
三星串完apple 之後自己會跟埋

取消3.5mm 唔跟火牛 新出buds 3pro似足airpods pro等等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞