曾被C朗看不起的蘭歷克 「逼搶之父」終為自己正名

60 回覆
54 Like 10 Dislike
老老實實, 逼搶係大勢, 你做唔到哥狗/高普都起碼要逼一半, 好似皇馬咁
因為而家唔打逼搶基本上只可以打摩佬式防反
但打防反問題係打慣左就唔識做組織 (你睇下而家柒福頭就明)
永遠只可以對強隊搏爆冷, 對中游甚至下游球隊就老鼠拉龜
而家好似 vidic nesta terry 呢D 級數的中堅又買少見少, 根本對上游玩防反都未必守得住
咁的球隊唔好話爭冠, 爭歐聯資格都好忟水
摩佬都唔夠膽叫全盛c 朗回防la
學反獌咁講
有人唔做走去做狗,點會睇得起佢
佢以前幫唔少德乙丙球隊升班
當年教04教到俾獌大炒,今日講到好有料咁
佢帶史浩克入四強的,8強佢有份帶
屌,你兩個同正評班傻仔,
明顯無睇過係到鳩up

嗰年史浩克係比馬加夫搞到成隊波懷疑緊人生咁,
嗰年係護緊級,根本係連德甲普通球隊都大炒佢

佢教到炒衛冕冠軍國米5:2、護級區上番離,
咁樣仲想點

條友做開高層,識砌波、請球探、起設施,Part time教下波救下火,成班獌無睇過又要吹到人迫搶之父,人地教得好地地又要屌人無全勝overrated、班球員唔想練波就係到玩宮鬥迫走人

根本個問題就係班球員紀律有問題

輸左就搵PR搵打手攻擊個教練、艾蘭加、普巴、C朗、坦sir係到轉移視線,全撚部都係代罪羔羊。
你講嘅衛冕冠軍即係俾巴爾撚嗰隊

獌啲球員踢2場好波就球壇頂薪,點有紀律可言
做高層叻點知俾坦狗弄權迫走
馬體會咁
四月打四強
記漏咗打國米8強係佢帶
好似史坦高域嗰球超遠射笠死紐亞就係首回合
不過李安納度教波能力都係得呢段接肥賓時期叫好啲,士氣波反cup拜仁意甲後追米蘭,但當年拜仁都仲受雲高爾之亂未正式重回正軌
當然以史浩克人腳贏到國米係幾好

但聯賽護級都關佢事就有啲格硬嚟
係距離降班區幾分,但絕對唔係降班區
實情佢接手就攞得7分,全部都係靠一開頭新教練士氣紅利
當然你可以話佢呢7分鎖定咗護級安全分嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞