美股認真討論區MMMDXXXIII

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
台積電
put得?
嘉年華郵輪仲升緊
法興出美股輪,邊條離地高層唸出黎?

亞洲時段美股盤前未開,輪價全日打橫無波波,買黎做咩?

IB買美股又唔洗兌美金,美國期權做莊做閒又得,真係唸唔到邊D人會買

如果比美國班股民集體訴訟唔講得笑
2個鐘後有數據棍
上網搵下market order 都有教啦
me紙倉股神基本面拎第一
Brk A = 超大bid ask 股,呢類野用market order已經係on 9
唔好講咁多野
啲連登仔想睇人破產真係好黑心
咪又係升
Important Characteristics and Risks of Using Market Orders
A Market Order is an instruction to execute your order at any price available in the market. A Market Order is not guaranteed a specific execution price and may execute at an undesirable price. If you would like greater control over the execution prices you receive, please submit your order using a Limit Order, which is an instruction to execute your order at or better than the specified limit price.

https://www.interactivebrokers.com/en/trading/orders/market.php
麻生從2021年舉行的上次總裁選舉以來,都維持力挺岸田的立場,但日本國會日前修正通過的政治資金規正法,讓麻生與岸田產生了「微妙」距離感。麻生派成員、前復興大臣田中和德昨天在一場會議上說,「要在總裁選舉選出新的領導人來領導我們」。

麻生派部分主要成員及年輕成員對河野有意參選感到期待,「應該讓河野出戰總裁選舉」;不過,也有部分資深成員等人,對持「反核電」立場的河野所提政策抱持強烈警戒。

岸田基本上落硬台
利申睇好石破茂
應該搵廢老巴找數
185買到係應份
你講呢啲無用

佢幫我孖咗n倍
仲要我揹條數?
我185買唔到未屌佢垃圾
想睇我破產班連登仔真係好黑心
185食人60000貨就最唔黑心
仲有無55加大倉
Sony Music、環球唱片和華納唱片周一起訴人工智能公司 Suno 和 Udio,指控他們通過使用唱片公司的錄音來訓練音樂生成的人工智能系統,大規模侵犯版權。

真咩
其實邊個會放185?
我唔理啦
總之連登仔想睇人破產就最黑心
我們都愛舊經
N card訂單爆到幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞