美股認真討論區MMMDXXXIII

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
驚西咩,60樓下佢保底
我都係偏向加倉OXY,我本身有好少,不過見佢業績等等跌得幾勁吓,好似跌得勁過XOM好多先咁問
距離第一仲差幾多
佢上季唔記得墨西哥定邊個油田停左幾個月工先搞到業績差過同行
gme 35 夠贏
唔該曬咁我照樣跟廢老算
衰野唔好講
【日本財務省據悉醖釀人事變動 神田真人是否會被替換暫不清楚】6月27日訊,據知情人士透露,日本財務省預計將在幾天內宣佈一系列預定的人事變動。知情人士稱,這些人事變動最早可能在週五宣佈,將於7月生效,可能包括一些高級別職位。任何的變動都是正常的人事輪換,不會影響該國整體財政或匯率政策。財務省往往會在國會休會後一年當中的這個時期宣佈人事變動。該國負責外匯事務的最高級別官員、財務省副大臣神田真人擔任該職務已有三年,長於慣例。目前尚不清楚神田真人的職位是否會包括在即將宣佈的人事變動之列,他下個月或需代表日本前往巴西出席G-20財政部官員會議。替代他的潛在人選包括財務省國際局負責人Atsushi Mimura,擔任該職務的人一般後續會晉升為財務省副大臣。
認輸係贏錢第一步
我依嫁係心靈投注
輸錢不是我
BRK 之亂 IB 自己食咗48 mil loss
https://lih.kg/kQbwgS

呢單野根本係客問題,IB唔應該賠。Day 1 學投資已經教落市價盤係有風險
一陣MU可能V到轉燈呢
apple衰乜日日升
n卡今晚先上番130
H&M股價下跌14%,其6月銷售額下降。
淘寶完勝
有無兄弟150接左我d貨準備止蝕
邊度有得上投資101堂
日本自民黨總裁選舉預計9月登場,由於現任總裁、首相岸田文雄民調低迷,黨內各山頭挑戰者摩拳擦掌,現任數位大臣河野太郎傳出有意3度參選,讓所屬的麻生派動向備受關注。
連登仔話jlaw冇料開班cap水 我會選擇信連登仔
buyback scam
應該走錢去shein ipo
Btw 想睇人破產好黑心
但想睇證券商揹晒條數又黑唔黑心
咁如果cancel晒啲大戶放貨大賺
睇住啲大戶本來由有到無又黑唔黑心

呢單野真係好黑心
都係菲比斯最黑心跣鳩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞