[七月新番]雙生戀情密不可分

121 回覆
5 Like 4 Dislike
雙生戀情集集啲人物情緒都好大起伏

睇到第四集,男主被個大胸壓著,加配洗面奶都無反應,重要推開阿妹,睇嚟初戀真係對佢極深影響

義妹同雙生啲劇情正過俄妹好多
頭兩套根本係會有直落追落去繼續睇嘅感覺
呢套個轉數快到一集就多過俄妹一季。
劇情同心理要黎就黎兜口兜面快狠準!
亦唔係一般為撕逼而撕逼既三角劇。
嘈交就嘈交啦撕你老母逼咩
你老母無教你嘈交唔等如撕逼?
"起源於撕掰一詞,含義是相互撕扯。在天涯、百度貼吧等論壇盛行,意指女人與女人之間的鬥爭。但必須注意“撕逼”這類俗詞只宜在市井或網絡中偶用,而不應在嚴肅的公開場合使用。"

即係點?
你意思連登係嚴肅的公開場合?

定係你自命好 L清高但又上大陸網睇人地老番。
所以點解你喺連登有嘈交,罵戰呢啲詞語唔用要用撕逼呢啲明顯既支語?

你話撕逼同嘈交唔同意思,願聞其詳
咪答左你囉,嘈交唔等如撕逼。
你引嗰段野都有就明喇。

比多段學術既你:
“撕逼”是什么意思?它原指“女人之间的斗争”,现在用来形容双方互相攻击揭短。正如近年来网络流行的许多热词一样,“撕逼”一词以一种调侃、讽刺、蔑视的姿态。(来源: 中国教育报)

下下郁人老母,不如先同你老母研究完先同我柒喇。
冇Youtube感覺上已經差好遠
日本有幾個電視台播, 起碼冇女神咖啡廳咁慘 (不過後者露肉太多, 難搞D)
義妹d藝術鏡頭有d多, 但人物發展還好
雙生劇情推進夠快, 睇得好舒服
俄妹黎緊幾集應該會多d野睇 (我睇人地劇透漫畫劇情估)
雙生對白又多又快
比較需要集中精神去睇,如果唔係好易甩bit
不過個人覺得係爽快既

明明呀妹應該係內向型,點解會咁姣
呀妹呢D傾開男人野, 又聰明, 對熟人就會好open, 現實呢類人都係, 不過因為對外唔open所以會難搵

家姐就係典型甜美溫柔少女

兩個我都岩
對白真係用心寫。

妹:我有好多個面具
姐:咁你今日戴左邊個
妹:A.T Field
姐:呢個係無戴面具既你
慈衣菜
隱性毒
睇到第7集
節奏又開始奇怪左
本來打算係睇孖妹好似whitealbum咁既修羅場
點知殺個巨乳model出黎參戰
原作黨可摸耳小透下之後係咩方向既劇情
我睇 6、7兩集都覺得係有d 阻頭阻勢。
應該係路過, 引孖妹進攻, 影響不大
btw非漫畫黨, 9估
可惜到依家第7集
完全唔係WA果回事

近年有冇WA級既作品?
我都係咁話...寧願繼續講阿妹同男主一齊....跟手又有同家姐嘅劇情...
或者講教授開始追返阿妹....跟手男主又唔捨得咁...

走件慈衣菜出嚟....唔知想點...

利申: 鐘意聽石原夏織把聲....
今集開始入返正題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞