[七月新番]雙生戀情密不可分

121 回覆
5 Like 4 Dislike
咁快玩完咪即係有彎轉
呀妹比家姐咁樣推出去都係死
btw呀妹明顯正好多
其實家姐係咪機心女黎
如果覺得男主同呀妹好夾直接撮合佢地
一係你揀愛情永遠同男主一齊
依家為左制造回憶了自己心願又冇啦啦同佢一齊又分手
搞亂哂d男女關系 依家男主初戀初吻又係佢永遠都唔會忘記佢
分左手跟住又要間中攬下佢又引下佢 想點
如果呀妹知道男主係家姐叫先同你一齊佢會點
樽鹽擺邊
我反而覺得咁寫先真實,偉大都要有個譜,而且佢只得十幾歲,要佢完全做聖女日後一定放唔低。

窮作黎講呢套算係好比心機制作,要讚。
咁人地真係鐘意嘛
點知對對下先發覺自己無視唔到呀妹
家姐同男主之後會唔會都係繼續唔清唔楚曖曖昧昧咁
應該又係家姐收埋喊比男主見到
安慰下人又比呀妹撞到果d
我覺得家姐係想要剎那光輝,但留低永恆俾妹妹
睇個CV 重有其他女未出場

唔知係咪每集換一條女,最後練到男主做player
我估會,而且應該就係成套野既大橋。你推我讓反面諒解嗚嗚嗚。。。
第二集仲未有字慕
得英文
想知家姐第一次俾埋男豬未🤣
不如起碼屌過先再講放唔低,好唔尊重佢魅力同自己初戀
越黎越好睇。(雖然唔係好信咁既年紀會識埋d中坑文青野)
分鏡、對白、timing。
我以後都唔會反射式去睇唔起窮作啦。

又或者係,呢套根本就唔係窮作,而純粹係畫得爛既佳作。
上面條 link 瓜左。

補返。
https://www.mandaom.com/man_v/14303-0-2.html
睇返第 3 集,卡啦ok 用 school days 的歌
lm
應該第5集要開始食胃藥。
家姐慘到
不過呀妹太正了
睇到第4話
男主夾係中間唔上唔唔落真係好難頂
鐘意細妹先但同家姐一齊後就念念不忘
姊妹don算啦
第3集個教授應該溝死女.........
又靚仔.....係咁啱阿妹心有所屬先溝唔到.....

p.s. 啲關係真係好亂....唔知之後個麗良(家姐個fd) ...同教授會唔會加止戰團....
兩套都有睇, 俄語節奏慢d, 雙生戀情睇得爽D
同義妹一樣剩係crunchyroll有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞