[七月新番]2.5 次元的誘惑

442 回覆
16 Like 5 Dislike
佢兩個係同一個人既料係日本網絡上浮出黎
你有權見到果大堆日本激烈討論既論證都唔信
但咁多料空穴來風,你見到有人信就係佢黎
都仲想提出質疑就…你都係信你自己點睇
有人agree 係佢咪係佢囉
宜家無原因所以黑左佢咩,守護騎士?
無可信性既,我話信我話佢痴線
其他人都唔會跟住咁諗嫁係咪,大家識獨立思考家嘛
Jer咩jer姐
睇左好多個網,日本d資料直頭好多已經係去到池沢春人(橋本悠)
或者作者名隔離有個別名:xxxx咁樣
討論已經係去到無咩質疑既地步

何況我同其他人相信就係佢,同你或者大家認唔認同係事實
無關係嫁喎,宜家唔好搞到我好似單方面黑池沢春人咁先
唔係洗嘜jer住晒
我話池沢春人有撚病應該你觸動到你神經吧?
至於係你心目中池沢春人係邊一個就各人自有定斷啦

(我一直都指個池沢春人有撚病咋,咁既性格真係好病問題,我無談論過本作內容優劣,唔好小敏感又高潮)
睇黎,你都係做緊show。

我唔係要同邊個講好說話,我只係針對你既虛偽。

"而佢Twitter既內容如實,咁我自己會識得點看待呢個作者,無關於片主既點演繹"

好明顯你先前係無核實過佢 Twitter。
你講一套做一套。
你完全無獨立思維,只係你以為自己有。
呢個先係我 jer你既原因。
「而佢」,唔係「如佢」
你點誤解係你事,如果你假設人無fc就信
最多係愚昧,唔係叫虛偽,中文都唔識亂咁估人無搵資料睇多兩睇
件事係咁樣,潤一潤佢一句仲話我做show?
係因為你懶係野,見人地講低一句唔順你意
就jer鳩人
拿,無論你真實係咩出發點先因為我一個回覆jer住,我係亂估嫁咋
其實同你亂估人未fc就講負面野係一樣
何況關鍵根本唔係度
別人係呢件有晒根據既事上點講點諗究竟有咩理由要比你好似法庭咁逐項試圖質疑指證住
都唔知咩心態,仲屈人無獨立思考屈人虛偽
字意都解錯仲懶係企高地指責人虛偽
你一開始既立場只係指出影片胡混,唔想因為咁既影片就信
顧此我先一直唔打算用肯定係事實既說辭
事實上,睇完網上既各種資料,都只會存在你信與不信
我信,但我咬定,對於你呢種一來就試圖質疑既人只會觸動神經
一開始明明就係唔想同你爭論埋佢究竟係定唔係呢d咁無意義既野
所以我講得清清楚楚,我睇完晒,我覺得係,你唔洗理我點諗,你中意既自己搵料睇啦,唔信條影既話
我真係who fuckin care條影片咩態度蹭流量
我只關心於事件內容
都係果句你中意咪指責人咁既遍面資料討論都信係愚昧,無資格話作者
但就唔好屈人呢個係未fc既結論,你亂估屈我,同我亂估你唔順超作者比人dis先狙擊住,一丘之貉
唔好扮晒野話人虛偽就以為對路
一次過講晒佢,唔得閒日日迎擊你d狙擊
講真我睇左三行就投降睇唔落去。
你點話點好。
老師好拿正
不得了

les
妖精姐姐
老師今季出唔出到cos
唔知有冇人提過,雖然動畫應該唔會做原作呢part,但漫畫有一集係有提到香港,以下含劇透

2020年11月連載既第63話,有暗示到香港既處境
有 ok la 同アイヤー(aiya)口頭禪

就快
睇#1張視覺圖都大概估到邊個位完

唔知會唔會補番外篇果段
做社畜就冇哂時間 好有感觸
雖然我都keep住一季睇10幾套
但好多都積到weekend先睇
咁多正菜係身邊都忍得住,個男主角真神人也!
第6集:想屌リリエル
第7集:想屌まゆら様
咁大波

仲有我係男主就會同老師講唔想比人知真身既話
女主角唔識憑胸認人
唔配做 fans

仲要好多開左個頭無時間睇唔切忍痛放棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞