[七月新番]2.5 次元的誘惑

442 回覆
16 Like 5 Dislike
隻game 角色愈升級,升級門襤愈來愈高,好唔容易推到lv 130 但都係打唔過 hard 6章同2.5次元愛情4章 boss

不過而家最大問題係miracle(藍色)得3隻 S 級角,之前倒哂石落去魔乳pool 度但都係中啲弱 ss,係去到其他pool 先有機會抽中理想的後輩理理沙同幻想妖狐

唔知各巴打開圖鑑進度如何呢?,我暫時係 31/37
我都覺得呢隻推班S上130lv易過SS
不過資源/新角始終要慢慢等所以都唔急住推
幾時畫埋兩條女COSPLAY
乃愛完全捉到我笑點明明都係講緊日文但係無辨法溝通
海夢
個金毛咁似戀上換裝娃娃個女主既

10抽中
好彩都中到
升原裝理理莎招大技好大力
升s級同步d ss,除非你可以升高過上限
我集中升一隻先
諾諾亞幾好用但點解係火屬
海夢客串

招技ok
而家都係行緊升S/兩星+ SS啦,不過點估到抽紅色莉莉沙都會抽到 Elf 姐姐然後突到四星先得架

https://youtu.be/YklwdIhhr58?si=FazXwYSYvquHg5TQ

如果有齊魔乳同美花莉已經可以推到有S 裝飾先

睇得出邊個有人氣

店員唔知有卡送
見到面果張係理理沙即刻同佢講我係要呢張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞