乃木坂46討論區#544: 乃木坂46 香港首場獨立演唱會

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
富仔竟然無份好唔開心
https://www.facebook.com/nogi46hk/posts/pfbid02ZW8S5b8HiavWFV8pgFdtRfBcQm36kep9DZEH3SeivsBiK5bVypDVacyqvV3BDh2nl

「‼️重要資訊‼️」
《5E Hall 應援區前往路線》(擴散希望)
據大會消息,今晚演唱會將會有兩條進場路線:
1️⃣第一條路線:
由4樓的物販區旁邊經安檢上一層直達5樓Hall 5BC會場。(圖1、2 紅色區域)
‼️這條路線【❌並不能❌】穿過走廊到應援區和祝花區‼️
如果你在4樓物販區想到應援區請務必根據現場指示,穿過4樓由另一邊電梯上一層!!
2️⃣第二路線: (✅可前往應援區及祝花區✅)
經4樓物販區長走廊到盡頭,可以由電梯直達5樓Hall 5E的應援區和祝花區。
(圖1、2 綠色箭嘴方向)
在應援區及祝花區有獨立通道前往安檢,穿過走廊到達Hall 5BC會場。
#乃木坂46香港應援協會 #Nogizaka46LiveInHongKong #乃木坂46単独香港ライブ #全港首個大型應援計劃 #乃木坂46香港Live #香港首個大型應援計劃 #乃木坂46
#梅澤美波 #伊藤理々杏 #岩本蓮加 #阪口珠美 #佐藤楓 #吉田綾乃クリスティー #遠藤さくら #賀喜遥香 #弓木奈於 #五百城茉央 #池田瑛紗 #井上和 #黒見明香 #田村真佑 #中村麗乃 #一ノ瀬美空 #久保史緒里 #川﨑桜 #与田祐希 #向井葉月

樓主話總之係頭/尾上,唔會係中間
四樓拎完野 行到最尾先上去?
要六點幾先到 希望無咁多人拎野
直接問食蕉條路上唔上到5E算
現場有冇黃牛急到賴屎放唔出
$300收鳩佢哋$1888當做慈善
全部都上到5E,係得頭(尾)先上到應援區
我諗住20
啲人入晒場嗰時同佢講你唔放$20都冇埋
經濟學理論 - 當票據越到結束時間時,剩餘價值可能係 - 0
唔會
我都舉富仔推巾
應授區祝花區幾點先俾入??現場四樓上五[url]全部封住左[/url]
璃果受溝記
想問下取票係幾樓?
好似6點
我都係咩都無準備
當買旗
我係幫人準備埋…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞