用唔到OpenAI服務係咪又證明咗習近平係中國史上最撚低賤嘅國家領導人

88 回覆
180 Like 5 Dislike
是的,習近平的父親習仲勛在文化大革命期間受到了迫害。習仲勛是中國共產黨的老同志,曾擔任多個重要職位。然而,在1962年,因為被指責與《劉志丹》小說案有牽連,習仲勛被免職並受到批判。隨後,在文化大革命爆發後,他遭到了更加嚴重的迫害,被關押和審查了多年。这段经历对习近平的成长和家庭生活产生了深远的影响。
低賤嘅國家領導人

低賤國家嘅領導人
佢其實有邊步係行錯?
某程度上都幾勁,歷史上最垃圾既皇帝都總會有優點、岩既位,再衰既都有情有可原既理由
但習豬係真係完全冇任何優點同冇一步岩
你咁想中國好做乜撚嘢 大中華膠?
三體另一版本?
仲駛証明嘅咩乜?
呢一浪係AI
對中華基因嚟講係弱項

空前?
另種係上世代既 AI
Object detection 都講緊只能分析圖片入面有乜野
好多輕量級既 open source 可以係 local 安裝黎用 e.g. meta 既 Segment Anything Model

今個世代既講緊既係 Generative AI
係可以由無到有咁生成
技術程度相差甚遠
仆街都係韭菜食
而家係奈佢唔何
有咁低賤既韭菜先有咁低賤既領導人
歐盟都好似用唔到。。。
明明前幾任悶聲發大財嗰陣美國佬氹你用佢啲嘢先係最正時期
佢算第一個受中共教育大既領導人
我覺得大家除咗佩服佢嘅政策之外 仲有一樣成就係無人可比,就係任用人嘅能力,大家睇吓外交部長秦江,大家睇吓軍部嗰啲阿頭,最緊要睇埋嗰個搞到香港變成咁嘅罪魁禍首777 ,有嘅咁嘅領導大家真係可以放心
2019年前嘅香港應該仲有得用AI
但你GPU永遠拎唔到人地最新最強既呢,每次train 同deploy 都差人一截,時間一長實會俾人拉開距離
好明顯係想北韓化啦,其實佢先最醒,一步步排除異己,再一步步集權,再一步步文革,北韓化會慢慢嚟,慢慢收窄本身正常嘅嘢,慢慢嚟啲人唔會覺,就算知都反唔到佢,最後佢就可以將皇位,代代相傳俾佢嘅後代

以上純9up,吹水,如有雷同實屬巧合
其實穴蛾同振英係咪收咗英美錢
不停將民怨升級
穴蛾喺英國嘅日子最快樂
自己知好嘞,唔好咁大聲啦
認唔到踩單車女人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞