痴撚線247已經100間分店

578 回覆
310 Like 20 Dislike
EFX24 幾錢個月?
P記性價比高
百幾就任玩
EFX店長周圍同人講自己金主係jpex班人 cls
所以咪越起越多
又幾誠實喎
呢d鋪除左第一筆錢 頭一年最難頂, 基本上開張之後既成本少之又少
利東邨又一間
黃竹坑黎緊又一間
你係仲細定係點?
點蝕都唔關個幕後大老闆事 係啲投資者蝕咋嘛
呢個水魚蝕到收皮 咁咪到下一個水魚join特許經營囉
大賺嘅話使撚賣特許經營俾你咩

而且100間分店計返勻都唔係好誇張啫 好似七仔咁仲撚多特許經營撚 唔係好似打份工咁

而且通常一講呢啲話題 成個post入面都起碼有50%係打手 特別係一見到你話做呢啲特許經營係水魚會蝕錢嗰啲就好激動嗰堆 好嘢就唔會放上市場俾你買 容易買到嘅都唔慌好 就係咁簡單
估唔到香港變咗健身之都
life fitness呢?
器材買平野二手就有,租機真係無咩聽過,247初期用SPORTART都係因為貴價機公司睇唔起佢地新無名氣唔做佢地生意,自從做大左已經轉左用另一間D機,唔似會接受DOWN GRADE,不過你得幾十個真係唔洗諗,最重要都係地點,你自己肯做下宣傳你自己租咩做都得。
師兄邊到睇到我覺得一定唔要輪機我係用輪機形容gym好多人,係客觀描述. 事實上除咗會員數量,唔少gym會用每部機既使用量去計算investment return,同埋決定購買邊款機, 係業績計算既一部份
大家樂定大快活呀???
大家樂有雞胸/三文魚椰菜花飯
以為大快活先有
不斷搵「投資者」進場
講到好似愈開愈多好賺錢
其實就數冚數同直銷冇分別
當年Califonia咪一樣玩法
上佢官網買套票 平均33蚊一餐

雙雞胸+雜菜有接近60g protein

抵過自己煮
又開多間
近期擴張速度真係勁快
接近狗屎垃圾地方隨便都開到一間
2日已經去到105 真係cls
gym 係開得多
但街上fit嘅人都係少
就係多唔fit既人先做得咁大
認真操跟program唔上gym啲pt既人一定少數,依班人一喺出邊自己跟出名coach/online coaching, 平時就去番commercial gym勁操,損耗間gym嘅器材

Commerical gym就係賺啲做得一日抖一星期既人錢,又唔用又每個月幾舊水,得閒遇到重要事件或者扚起心肝就求其搵佢哋啲濕9教練玩幾個月
係架 就係好多人一星期做一日抖一星期
大數法則 都營造到逼爆現像
實際上fit嘅人唔係多左好多
但有做運動 即使一日都健康左嘅
邊到有得買套票? 上官網搵唔到
搵到了 100蚊3個飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞