痴撚線247已經100間分店

578 回覆
310 Like 20 Dislike
大約8年
就係個市差先多人做gym,一個月500幾蚊,平過幾多活動
Jacky無咗微辣掠水係咪好唔掂,請咁多打手推247
247當生意黎講真係好易做
屌d咩
發生咩事 啱啱開post上水又開
真係就嚟多過711
易做,但係難上位
住葵興,好難搞
你同你朋友洗定籮柚啦
無論證 憑感覺 符合曬計登
因為你個假設錯左
我好耐以前就想join 健身室試下
但覺得d場好遠
要做gym要特登抽時間去好麻煩
遲遲都未join

直至247 開到樓下 先試下join
Join完發現佢真係周圍都有
就算六日出街
上下就約兩批人
中間個時間好易搵到247 sip時間
就keep到運動習慣

我身邊有做gym嘅人都係咁樣開始join
大陸人做gym 好on9,佢地會"怕凍" "怕吹風",
啲gym 開到幾靚都好,
都好少會開大冷氣涼爽嘅,
間間都熱到仆街個個流哂大汗,部部機都一灘水,
最後都係留返喺酒店啲頹gym 算數

大陸而家都有day pass 24gym,
試過上去做野順便試下,我叫人開冷氣,過左陣有啲on9走埋黎問我可唔可以關左佢,
因為吹住易生病
屌你老母皇軍真係冇叫錯你地東亞病夫
屯門碼頭都要開返間
屌 終於有人講呢個問題 我r撚哂頭一定會有啲手腳唔乾淨嘅人你估做得247 sales PT好有錢咩
最後求9其係啲濕9 ZA Bank開張 debit visa俾月費(機齊 location好 仲要24小時 又冇得唔join佢)
劃一收香港價錢,大陸人肯定覺得500一個月好貴
有無聽過stripe/antom/braintree ?
Auto payment gateway 係要CVC
你又唔好咁講,真係好多人健身
我去過3-4間247,真係間間都街市咁多人,多人起上嚟差唔多每部機都要排隊
其實係點計錢?
跟入場人數比番相應錢你定點
有啲腦 我就係人板,窮撚約親都話做gym,食好西話唔健康
TKO收錢
你每個月去邊個最多就入邊間數,你登記左A都係食你頭一個月
分店每個月有幾皮定額合作費,月費只會去得最多間分店收,抽幾%俾公
就係收月費,D數係計會員去得最多果間,你分開去都係得一間收,另外分店每月要俾幾皮FRANCHISE,如果有PT就跟PT上堂地點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞